Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V Çıkış Yaptığında 16 Karakter Bulunduracak


       Bu hafta sonu boyunca düzenlenen EVO 2015 etkinliğinde Street Fighter V hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Etkinlikte düzenlenen sunumda oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, oyun hakkında ilginç bilgiler paylaştı.
 
        Belirtilene göre Street Fighter V çıkışını yaptığında 16 karakter bulunduracak. Bu 16 karakterden 4'ü Street Fighter evrenine yeni gelmiş karakterler olacak. Oyun çıkışını yaptıktan sonra daha fazla karakter Street Fighter V'e gelmeye devam edecek. Yeni gelen bu karakterleri gerçek parayla satın alabileceğiniz gibi oyun boyunca kazandığınız paralarla da (Fight Money) satın alabileceksiniz.
 
        Oyundaki Fight Money adı verilen para birimleri sadece oyunu oynayarak elde edilecek ve sadece yeni içerikler almak için kullanılabilecek. Zenny adı verilen para birimleri ise gerçek parayla satın alınacak ve yeni içeriklere anında erişmenizi sağlayacak. Yapımcı ekip oyun çıkış yapmadan oyunun beta sürümünde bu para sistemini dengeleyeceklerini dile getiriyor. 
 
         Bunların yanında verilen detaylar arasında oyunu satın aldığınızda sahip olacağınız diskin gerekli olacak tek disk olduğu ve oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm dengeleme ve ayarlama güncellemelerinin ücretsiz olarak yayınlanacağı yer alıyor.
 
      Oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm ek içeriklere para ödeme zorunluluğu olmadan sahip olabileceğimiz ilk Street Fighter oyununun Street Figher V olacağını belirtelim. Bu durum pek çok oyuncuyu sevindirecektir. Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Star Citizen'ın FPS Modülü En Geç Beş Hafta İçinde Yayınlanacak The Evil Within'in Game Of The Year Sürümü Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

21.7.2015 06:32:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Androide cikacak mi?
XBOX'a yada 3ds'e bile çıkmıyor Android hiç olmaz.

BSC Misafiri

20.7.2015 18:07:20

0
Androide cikacak mi?

BSC Misafiri

20.7.2015 18:06:54

0
hayır oyunun üstüne bilemem para veriyorsun birde oyun eksik olarak çıkıp parça parça satılıyor bu kadar mı ? battı

Free Time

20.7.2015 11:12:52

0
EVO 2015 gibi büyük bir etkinlik hakkında hiçbir haber yapmamanızı bir Editör olarak sizi ayıplıyorum.Bu ve bunun gibi kendini bir dergi editör yazar vs. sananların aksine yabancı asıl kaynaklarından takip etmenin her zaman doğru olduğunu gösteriyorsunuz. Evo da sadece karakter oyun vs. tanıtımı yapılmadı,yapılan etkinliğin her oyun dalında ayrı ayrı yılın önemli açıklamaları,kazananları,anlarıyla hafızalarda kalacak ama tabii siz asıl yabancı kaynaklardan özet geçip burada yerli takipçilere sunmanız daha kolay,aferin size. @genceromur Tabii bu dediğim bir kazancın yoksa free editor luğune lafım yok

Mr xXx

20.7.2015 10:38:18

0
Durumumuza gülüyorum ya.. Para verip oyun alıyorsun ama firma diyor ki ; aslanım oyun 59.99 $ ama senden daha para alıcam karakter başına bana para vereceksin.. Free to play oyun mu bu arkadaş! Ben hem para veriyorum hemde üstüne üstlük oyunu yarım alıyorum.. O zaman fiyatı yarıya düşür kardeşim sonuçta bu oyun yarım! Ben gidip dönerci de döner yersem dönerin içine ketçap mayonez ve acı döküyorum kasa da eleman benden onlar içinde para istemiş gibi oluyor.. Vallahi çok üzüldüm küçüklüğümden beridir oynadığım ve pc ye de aldığım seridir. zamanında az jeton harcamadık. aslına bakarsanız Jetonlu sistem gibi olmuş.. ????

gypaetus

19.7.2015 19:44:00

0
16 karakter de çok az yahu. sf 4 bile çıktığında 25 karakter vardı. karakterleri parasız açabilmek güzel gerci olması gereken bu. arcade modu açıp amaçsızca oyunu bitirmek yerine karakter açmak için bunu yapmak daha keyifli olacaktır

skullomania

19.7.2015 19:27:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: KoRnTuNeS
quote:

Orjinalden alıntı: skullomania artık bi akuma yı açabilmek için kimisi bi taraflarını yırtarken kimisi 5$ ı basıp anında açar.bedava karakter açmayı da o kadar kolay sanmayın bence .günlerce oynatır adam seni.öyle bi hale gelirsin ki ulan para verip alsam en azından işkence çekmem demeye başlar millet.
bf, cod gibi oyunlarda da level atladıkca yeni silahlar açılıyodu ve benim bu oyunları oynamamı sağlayan tek şey buydu. mesela bfh de silah çeşidi az olduğundan yani zamanla açılacak yeni silah kalmadığından oyunda beni motive edebilecek hiçbir şey kalmadı. söylemek istediğim benim ve benim gibi düşünlenleri sevindirecek bir gelişme günlerce oynayıp karakter açma, başkası ister para basıp açsın ister benim gibi yapsın pek umrumda olmaz.
sf alpha 3 gibi hikaye modu olsa (alpha 3 tekine pek de hikaye modu denemez ama) ve ilerldikçe karakterler açılsa amenna.fakat arcade modunu 100 kere bitirip 2 tane adam açma vs o biraz sıkıcı olur

KoRnTuNeS

19.7.2015 18:28:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: skullomania artık bi akuma yı açabilmek için kimisi bi taraflarını yırtarken kimisi 5$ ı basıp anında açar.bedava karakter açmayı da o kadar kolay sanmayın bence .günlerce oynatır adam seni.öyle bi hale gelirsin ki ulan para verip alsam en azından işkence çekmem demeye başlar millet.
bf, cod gibi oyunlarda da level atladıkca yeni silahlar açılıyodu ve benim bu oyunları oynamamı sağlayan tek şey buydu. mesela bfh de silah çeşidi az olduğundan yani zamanla açılacak yeni silah kalmadığından oyunda beni motive edebilecek hiçbir şey kalmadı. söylemek istediğim benim ve benim gibi düşünlenleri sevindirecek bir gelişme günlerce oynayıp karakter açma, başkası ister para basıp açsın ister benim gibi yapsın pek umrumda olmaz.

skullomania

19.7.2015 18:16:52

+1
artık bi akuma yı açabilmek için kimisi bi taraflarını yırtarken kimisi 5$ ı basıp anında açar.bedava karakter açmayı da o kadar kolay sanmayın bence .günlerce oynatır adam seni.öyle bi hale gelirsin ki ulan para verip alsam en azından işkence çekmem demeye başlar millet.

redoracle

19.7.2015 15:23:22

+1
Ed Boon bunu beğenmedi.

dingo egret!

19.7.2015 13:21:46

0
5-6 tane çok abartılan şirket ebediyen batarsa oyun endüstrisi son 5 senede ne kadar kokuşmuş bi yapıya dönüştüğünün farkına ancak varır. Mesela ubi, ea, capcom... Gerçi dlc fikri öyle 6-7 senelik yeni birşey değil atari 2600 bile telefon hattıyla sunucusuna direkt bağlanarak oyun indirme hizmeti sunuyordu. "oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm dengeleme ve ayarlama güncellemelerinin ücretsiz olarak yayınlanacağı yer alıyor." yüzlü yüzlü şu beyanatı vermek artık bu şirketin acilen batması gerektiğinin en açık ifadesidir. Free bile olsa dlc fikri mide bulandırdı artık.

PesMaster_27

19.7.2015 12:45:05

0
Street Fighter IV Super Street Fighter IV Super Street Fighter IV: Arcade Edition Ultra Street Fighter IV Bunların hepsi ayrı ayrı güncelleme olarak çıkmış ve parayla satılmış versiyonlar... Şimdi gelmiş hem ücretli hemde ücretsiz olarak içeriklere sahip olabilirsiniz diyor. CAPCOM'un yatacak yeri yok.

SenJi

19.7.2015 12:44:00

0
Bu bildiğin f2p olmuş.Capcomun son zamanlarda izlediği politikalar hem negatif yönde ve devam ediyorlar bu yolda.Umarim düzeltirler bu politikayi. Çünkü sevdiğim ve kaliteli markaların bulunduğu bir firma.

fazliboz

19.7.2015 11:29:28

0
Super sf4,super sf4 ae ,usf4 gibi durumlar olmayacak diyor yani

Dream Drop Distance

19.7.2015 11:27:04

+2
''oyun çıkış yaptıktan sonra gelecek tüm dengeleme ve ayarlama güncellemelerinin ücretsiz olarak yayınlanacağı yer alıyor.'' yok artık bir zahmet bedava gelsin bunu da mı parayla satmayı düşünüyorlardı.

harikaerif

19.7.2015 05:44:00

+1
Ohh çok iyi olmuş oyun içi parayla alınabilecek olması. Tabi gönül ister ki hiç parayla satılmasın.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız