Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Street Fighter 5 için Özür Mesajı Yayınladı

 
 
Capcom tarafından Şubat 2016 tarihinde piyasaya sürülen dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 5 için yeni bir mesaj yayınlandı. Bu mesaj dahilinde geliştirici ekip oyunculardan özür diledi ve oyunun ilk çıkışındaki hatalardan dolayı da suçlu olduklarını itiraf etti.
 
Capcom yıllar sonra oyunun kötü çıkışını doğruladı
 
 
 
İlk olarak PlayStation 4 konsoluna özel olarak çıkış yapan bu yapım 8. yıl dönümünü kutluyor. Bu kutlama esnasında Twitter üzerinden yeni bir gönderi yayınlanıyor ve resmi Japon Street Fighter hesabından yayınlanan gönderi içerisinde oyunun ilk çıkışındaki belli başlı hataların detayları bulunuyor ve bu durumdan dolayı da oyunculardan özür dileniyor.
 
Geliştirici ekip ilk etapta oyunda tek oyunculu içeriğin eksikliğinden bahsediyor. Bu eksikliğin yanı sıra çevrimiçi oyun modunda da istikrarsız ve stabil olmayan bir oyun deneyiminin yer aldığını aktarıyor.
 
Karışık incelemelere sahip olan bu oyun ilk zamanlar sorunlu bir sürümü bünyesinde barındırıyordu. Ancak ilerleyen süreçte oyunun toparlandığını görebiliyoruz. İşte bu durumdan dolayı Capcom, oyunun bu hatalı çıkışından dolayı üzgün olduklarını dile getiriyor ve hayranlara ise desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2023 Yayımlandı! Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız