Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Fan Yapımı VR Mod Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi Praydog, dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için VR desteğini yayınladı. RE Engine Çerçeve Modu olarak karşımıza çıkan bu modla beraber oyunun daha iyi bir şekilde deneyimleyebilecek ve sanki o arena içindeymişsiniz gibi hissedeceksiniz.
 
Fan yapımı VR modu oyuna güzel bir ekleme olmuş 
 
 
 
Yakın zamanda piyasaya sürülen Street Fighter 6 için karşılaştırma videoları yayınlandı. Serinin önceki oyunlarına göre birçok geliştirmeyi ve iyileştirmeyi bünyesinde barındıran oyun hem seri hayranlarına hem de yeni oyunculara hitap ediyor. Bu kapsamda oyuna yeni modlar yapılmaya ve yayınlanmaya devam ediyor.
 
Karşımıza çıkan RE Engine Framework Mod adlı destekle beraber oyunun deneyimi daha da iyileştiriliyor ve kameranın duruş açılarıyla beraber üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimi elde edebiliyoruz. VR modunun oynanış görüntülerini aşağıdan görebilirsiniz ve ücretsiz bir şekilde PC platformunda deneyebilirsiniz.
 
Mod linki: 
 
 
VR mod oynanış görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Street Fighter 6 VR mod
Oyunlar Zamlanmaya Devam Ediyor: Alan Wake 2, Assassin's Creed Mirage ve Daha Fazlası! İlgi Çekici Atmosferiyle İzometrik Aksiyon Oyunu SlavicPunk: Oldtimer Bu Ay Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız