Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Fan Yapımı Power Rangers Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Remy2FANG', dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni bir Power Rangers modu yayınladı. Bu mod Ryu karakterini bir Power Ranger'a dönüştürüyor ve iki farklı kostüm türü yer alıyor. Temel olarak ilk kostümde Ryu, ikonik Power Ranger kaskını takıyor ve ikinci kostüm tarzında ise bu kask bulunmuyor.
 
Street Fighter 6 için modlar yayınlanmaya devam ediyor
 
 
 
Oyuncular tarafından beğenilen ve ilk haftasında 1 milyon satış sayısına ulaşan Street Fighter 6 çok oynanmaya devam ediyor. Çok oynanan yapım için yeni modlar ortaya çıkmaya ve yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise karşımıza çıkan Power Rangers modu bizleri ikonik tasarımlara geri götürüyor.
 
Yayınlanan bu mod MonkeyGigaBuster tarafından SF5 için geliştirilen Power Rangers modunu temel alıyor. Remy2FANG adlı geliştirici de bu modu SF6 için uyumlu hale getiriyor ve birkaç geliştirmeyi de içerisine dahil ediyor. Remy2FANG kostümün belirli kısımlarını daha parlak hale getirmek için dosyalarda çeşitli düzenlemeler yapıyor. yeniden yaptı.
 
Modun linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca modu yüklemek için Fluffy Mod Manager'ın en son sürümüne ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Street Fighter 6 Power Rangers Modu
Capcom Satış Sayılarını Güncelledi: Resident Evil 4 Remake Satışları 3.7 Milyonu Aştı Switch Oyunu Pikmin 4 için Yeni Fragman Karakter Tasarım Mekaniğini Gösteriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız