Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Steam'e geliyor

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Team NINJA tarafından daha önce Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürdüğü Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin artık Steam'e geliyor. Oyunun Steam sürüm 6 Nisan'da oyunculara sunulacak.
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ilk olarak 18 Mart 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Steam haberi Twitter üzerinden gönderiyle duyuruldu
 
 
 
Oyunun Steam'e geleceği haberi Twitter üzerinden bir gönderi aracılığıyla duyuruldu. Yayınlanan gönderide şu ifadeler yer aldı: "Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, 6 Nisan'da Steam'e geliyor. Oyun ayrıca kalıcı olarak indirimli bir fiyatla sunuluyor. "
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımzıa çıkıyor. Oyun içerisinde ışığın karanlık tarafından fethedildiği bir krallık olan Cornelia'da yer alıyoruz ve amacımız ise ışığı tekrardan bu krallığa getirmek. 
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin yeni fragman 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN
Redfall için hikaye fragmanı yayınlandı Coffee Talk Episode 2 ilk gün Xbox Game Pass'te olacak

mehmetalpertr

17.3.2023 10:47:50

0
EGS den almıştım. 2 saat zor oynadım. Mini Map yok. Normal Map yok. Her yer birbirine benziyor. Nereye gittiğini bilmeden sağda solda dolaştırıyor. Deli oldum bıraktım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız