Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Coffee Talk Episode 2 ilk gün Xbox Game Pass'te olacak

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici Toge Productions tarafından biz oyun severlere sunulacak olan piksel grafikli interaktif kurgu oyunu Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, ilk günden Xbox Game Pass'te olacak. Oyun Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Bazı platformlarda ön siparişlere açıldı 
 
 
 
Coffee Talk Episode 2 şu anda bazı platformlarda ön siparişlere açık durumda. Oyun PlayStation Store, Microsoft Store ve Nintendo eShop'ta yüzde 10 indirimli bir şekilde sunuluyor. PS Store üzerindeki indirim PlayStation Plus abonelerine özel olduğunu belirtelim.
 
Daha önce duyurulduğu gibi Serenity Forge, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için oyunun fiziksel sürümlerini yayınlayacak. 
 
Öte yandan Chorus Worldwide'ın kurucusu ve CEO'su Shintaro Kanaoya bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Xbox Game Pass, Coffee Talk ile birçok oyuncuyu tanıştırmaya hazırlanıyor. Episode 2'nin ilk günden itibaren hizmette olacağı için heyecanlıyız."
 
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, 20 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly ön sipariş fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera simülasyon
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Steam'e geliyor Steam ilkbahar indirimi başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız