Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 3 Xbox Sunumunda Gösterilebilir

 
 
Zombi temalı açık dünya hayatta kalma üzerine kurulu bir seri olarak karşımıza çıkan ve oyuncular tarafından bir hayli sevilen State of Decay’ın yeni oyunu için çeşitli söylentiler ortaya çıktı. İddialara göre State of Decay 3, Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Xbox sunumunda boy gösterecek.
 
State of Decay 3, 2020'de duyuruldu
 
 
 
Yayıncılığını Xbox ekibinin üstlendiği State of Decay serisi günümüzde hala oynanmaya ve dikkat çekmeye devam ediyor. İlk olarak 2020 yılında düzenlenen Xbox sunumunda, geliştirici Undead Labs serinin yeni oyunu State of Decay 3 üzerinde çalıştıklarını duyurdu ve burada ilk fragman bizlere sunuldu. Bugüne kadar sessizliğini koruyan yapım için heyecanlı bekleyiş sürüyor.
 
WindowsCentral’dan Jez Corden'ın yayınladığı yeni bir habere göre, Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Xbox canlı yayın etkinliğinde State of Decay 3 yeni fragmanı ile beraber karşımıza çıkacak. Öte yandan Haziran ayında gerçekleştirilecek olan sunumlarla beraber yeni Call of Duty ve Gears 6 oyunlarının da ortaya çıkacağı bildiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming State of Decay 3
Xbox, Oyunların Korunması İçin Yeni Bir Ekip Kurdu Stellar Blade Herhangi Bir Ücretli DLC'ye Sahip Olmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız