Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Oyunların Korunması İçin Yeni Bir Ekip Kurdu

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox yeni bir hamle ile beraber farklı oluşumlara gitmeye devam ediyor. Xbox başkanı Sarah Bond, oyunların korunmasına ve eski oyunların gelecekteki donanımlarda çalışmasına yönelik işler yapması için yeni bir ekip kurduğunu duyurdu.
 
Xbox'ın yeni konsolu da yolda 
 
 
 
Windows Central tarafından paylaşılan ve Bond'un Microsoft için yayınladığı yeni bir gönderiye göre oluşturulan bu grup mevcut Xbox oyun kütüphanesinin gelecek nesillerde korunmasını amaçlıyor. Bond ayrıca şunları açıklıyor:
 
“Xbox ve oyun sektörü için önemli olacak yeni bir ekip kurduk. Bu ekip oyunları koruyacak ve oyuncularımıza geriye dönük uyumluluk sunma konusundaki güçlü geçmişimiz üzerine yeni temeller inşa edecek. Bu sayede gelecek nesil oyuncular en iyi Xbox oyun kütüphanesine erişebilecek.”
 
Öte yandan gelecek donanım planları hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Yapılan yorumlarla beraber yeni nesil bir konsolun daha ön plana çıkabileceğini aktarabiliyoruz. Son olarak Eylül ayında sızdırılan belgelere göre yeniden tasarlanmış, tamamen dijital ve kod adı 'Brooklin' olan Xbox Series X konsolunun piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Xbox
Fallout 2 Fan Remake ile Orijinal Sürüm Grafikleri Karşılaştırıldı State of Decay 3 Xbox Sunumunda Gösterilebilir

BSC Misafiri

8.4.2024 19:34:49

0
çok güzel bir proje iyi düşünülmüş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız