Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley 1.5 Güncellemesi Konsollar için 2021'in Başlarında Yayınlanacak

 
Stardew Valley'nin en büyük içerik güncellemesi versiyon 1.5 geçtiğimiz hafta PC için yayınlanmıştı ve çok yakında konsollara da geliyor.

Geliştirici ConcernedApe, güncellemenin 2021'in başlarında konsollar için yayınlanacağını duyurdu. Ocak ayının sonunda hazır olması bekleniyor fakat biraz gecikebilir.

Mobile ne zaman geleceği belli değil.
 
Güncelleme yepyeni bir bölge, split-screen co-op modu, yeni çiftlik tipi kumsal çiftliği, gelişmiş oyun seçenekleri menüsü ve çok daha fazlasını içeriyor. Daha fazla detaya buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite stardew valley farming rol yapma rpg ryo piksel grafik hayatta kalma
Jason Schreier'ın "Kan, Ter ve Pikseller" Kitabı 8 Ocak'ta Çıkıyor Crash Team Racing Nitro-Fueled Bir Hafta Boyunca Nintendo Switch Online ile Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

30.12.2020 07:18:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shovel Knight hayranım bu adama, tek başına bu kadar başarılı bir oyun yapıp tek başınada bunu devam ettiriyor, zengin olacaksam bu şekilde olmak isterdim, düşünsene sabah kalkıyorsun çayını kahveni alıp bilgisayarın başına geçiyorsun ve bug fixliyorsun, yeni içerik geliştiriyorsun ve en güzeli kimseye hesap vermene gerek yok aşırı huzurlu bir ortam var düşüncesi bile zihnimi ferahlatıyor sonra aklıma yarın sabah 6 da kalkıp işe gideceğim geliyor
Üzüldüm ama yalnız değilsin böyle bir işin hayalini kuran + sabah 6 ya alarmı kurulu olup işe giden bende varım dostum :)

Shovel Knight

28.12.2020 20:06:45

+5
hayranım bu adama, tek başına bu kadar başarılı bir oyun yapıp tek başınada bunu devam ettiriyor, zengin olacaksam bu şekilde olmak isterdim, düşünsene sabah kalkıyorsun çayını kahveni alıp bilgisayarın başına geçiyorsun ve bug fixliyorsun, yeni içerik geliştiriyorsun ve en güzeli kimseye hesap vermene gerek yok aşırı huzurlu bir ortam var düşüncesi bile zihnimi ferahlatıyor sonra aklıma yarın sabah 6 da kalkıp işe gideceğim geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stardew Valley ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız