Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: TOR'un Çıkışı Baharı Es Geçecek

Star Wars: The Old Republic ile büyülü Knights of the Old Republic atmosferinin yeniden yakalanması amaçlanıyor.

    EA CFO'su Eric Brown, bugün yaptığı bir açıklamada firmasının Star Wars: The Old Republic'i 2011 malî yılında çıkarma gibi bir planının olmadığını açıkladı. 

    “Bu sene içinde çıkacağını söyledik ancak 2011 malî yılında değil. O yüzden çıkış tarihini 1 Nisan ile 31 Aralık arasında bir zaman diliminde beklemelisiniz. Ayrıca oyun sıradaki malî yılın ilk çeyreğinde de çıkmayacak."

    Star Wars: The Old Republic'in Bahar aylarını es geçeceğini düşünürsek Yaz ayında çıkması da zor görünüyor, bilindiği üzere çoğu firma Yazın popüler oyunlarını çıkarmayı pek tercih etmezler, bunu pazarlama stratejisi olarak görebilirsiniz. Güz ayları bana göre Star Wars: The Old Republic için en mantıklı çıkış zamanı. Sizin değerli görüşlerinizi de bekliyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg çıkış tarihi mali yıl
F.E.A.R. 3'ün Yeni Videosunda Aile Meselesi Var Little Big Planet'a Eğitici DLC Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gunescan

16.3.2011 16:07:01

0
DA2 ile ne alaka ?

BSC Misafiri

16.3.2011 11:04:49

0
Dragon age 2 bekleneni verememesi bu oyunun üzerinde biraz daha çalışılmasına ve daha fazla reklam yapılıp şişirilmesine neen olabilir. EA ve Bioware'yi mass effect 3 kurtarır.

LostPower

16.3.2011 01:28:17

0
Böylesine emek harcanmış bir oyun için normal,sayfalarca diyalog oldugu söyleniyordu.Ea aslında mali yıl diyor ama bahane bu oyun bana kalırsa pekte bekleneni veremeyecek, bu nedenle kararsızlar, ellerinden gelse iptal bile edebilirlerdi.Bana göre çıkış tarihini pekte umursayan çok az kişi var biride ben.Ha unutmadan telefonumu garantiye verecegim için bir süre aranızda bulunamayacagım :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız