Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tron 3'ün Yönetmeni, Yapımcısı ve Senaristi Belli Oldu

 
İlk filmi 1982 yılında yayınlanan ikinci filmi ise 2010 yılında yayınlanan popüler film serisi Tron'un üçüncü filminin duyurusu geçtiğimiz ay yapılmıştı.
 
Şimdi de filmin ekibi yavaş yavaş belli oluyor. Daha öncesinde yapılan açıklamada Jared Leto'nun başrol oynayacağı söylenmişti. Bugün yapılan açıklama ile bu da kesinleşti. Bunun dışında filmin yönetmeni, yapımcısı ve senaristi de belli oldu.
 
Filmin yönetmenliğini Lion filminin yönetmeni Garth Davis üstlenecek. Filmin yapımcılığını ise Jared Leto, Emma Ludbrook ve Justin Springer yapacak. Senaryoyu da Jesse Wigutow yazacak.
 
İlk yapılan açıklamada filmin ilk iki filmin bir devamı olacağı ve eski oyuncuların dönmesinin beklendiği söylenmişti. Son olarak da Disney'in yöneticilerinden Mitchell Lieb, Daft Punk'ın filmin müziklerini yapması için dönmesini istediğini söylemişti.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tron tron 3 yeni film başrol oyuncular konusu jared leto ne zaman vizyon tarihi
Cat Quest II: Mew World Güncellemesi Yayınlandı Star Wars/Cassian Andor Dizisinin 2. Başrolü Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RaiTrQ

11.8.2020 11:39:17

0
Yani 10 yıl olmuş artık spoiler olmaz herhalde ama 2. Filmi izleyenler bilir filmin sonunda güzel noktaladılar seriyi bitti herşey eski oyuncular ne katabilir şuan merak ettim

Boone

11.8.2020 11:28:39

0
Çocukken bayıla bayıla izlerdim de devam edecek bir hikayesi kalmadı aslında. Keşke birinci ve ikinci filmin aralığını adam akıllı doldursalar. Bir animasyon filmi vardı sanırım o aralığı dolduran ama o da yarım bırakıldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız