Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek'in Yeni Dizisi Episodik Bir Dizi Olacak

 
Bilim Kurgu türünün en önemli isimlerinden olan Star Trek'in geçtiğimiz günlerde yeni bir dizisi duyurulmuştu: Star Trek: Strange New Worlds. Dizinin yaratıcılarından biri olan Akiva Goldsman da dizi hakkında konuştu. 
 
Bu yeni dizi, Atılgan'ın Captain Kirk'ten önceki kaptanı Captain Pike'a odaklanacak. İnsanların uzayda yolculuğu ilk bulduğu zamanları ve Vulcanlar ile ilk karşılamalarının olduğu dönemi anlatacak.
 
Akiva Goldsman'ın dediğine göre ise dizi, daha çok episodik şekilde olacak. Karakterler her bölüm yeni yerler keşfedip yeni maceralara çıkacak. Bu şekilde de orijinal Star Trek dizisine daha yakın bir tat olacağını söyleyebiliriz. 
 
Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Oyuncular ise şöyle: Anson Mount (Captain Pike), Ethan Peck (Spock) ve Rebecca Romijn (Number One).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Star Trek: Strange New Worlds Star Trek Captain Pike Kaptan Pike spock yeni dizi
Söylentiye Göre Ahsoka Tano'ya Odaklanan Bir Dizi Geliştiriliyor The Boys'un İkinci Sezon Başlangıç Tarihi Çok Yakında Açıklanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız