Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Ahsoka Tano'ya Odaklanan Bir Dizi Geliştiriliyor

 
Disney'in, Disney+'ı hizmete açmasından bu yana, sürekli yeni Star Wars yapımları duyuyoruz. Diğer yapımların çoğu onaylansa da bu yapımın sadece bir söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım. Ancak güçlü bir söylenti.
 
Söylentiye göre Disney+ için hazırlanan yeni bir Star Wars dizisi hazırlanıyor ve Ahsoka Tano karakterine odaklanacak ve Rosario Dawson tarafından canlandırılacak. Ahsoka Tano'yu ilk kez Star Wars The Clone Wars animasyonunda Anakin'in bir padawanı olarak görmüştük. İkinci sezon için çalışmaları devam eden The Mandalorian dizisinde Ahsoka Tano'nun olacağı da geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.
 
Ahsoka Tano dışında diziye katılacak olan diğer karakterlere bakıldığında da aslında Tano için bir altyapı oluşturulmaya çalışılıyor diyebiliriz. Ayrıca kadın karaktere odaklanacak bir Star Wars dizisinin geliştirildiğini de biliyoruz.  
 
The Mandalorian ikinci sezonunu izleyince sanırım durumun doğruluğunu öğreneceğiz. The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney ahsoka tano yeni dizi ahsoka tano dizisi rosario dawson
Tenet Ertelenirse Wonder Woman 1984 de Ertelenecek Star Trek'in Yeni Dizisi Episodik Bir Dizi Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız