Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Ocean: The Divine Force için Yeni Detaylar Haziran Ayında Paylaşılacak

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici tri-Ace, Haziran ayı sonlarında Star Ocean: The Divine Force hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını duyurdu. Bunun için yeni bir gönderi paylaştı.
 
Resmi Star Ocean Twitter hesabından yayınlanan bir gönderide şu ifadeler yer alıyor: "Star Ocean: The Divine Force için daha fazla detayı şu ana kadar paylaşamadığımız için üzgünüz. Fakat bunu telafi edeceğiz. Şu anda Haziran ayı sonlarına doğru birçok yeni bilgiyi sizlere aktarmak için çalışıyoruz. 
 
Herkesin beklentilerini karşılamak için çok uğraşıyoruz. Bizlere biraz daha zaman tanımanızı istiyoruz."
 
tri-Ace Inc. tarafından geliştirilen Star Ocean: The Divine Force, oyuncuları geniş bir bilim kurgu fantezi dünyasına taşıyacak ve onları hızlı tempolu aksiyon dolu savaşlara yönlendirecek. Bunun yanı sıra oyuncuları zengin keşif deneyimi ve orijinal bir hikaye ile heyecan verici bir yolculuğa sürükleyecek 
 
Star Ocean: The Divine Force, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered Duyuruldu Euro Truck Simulator 2 Geliştiricisi, Heart of Russia DLC'sinin Yayınlanmasını İptal Etti

mehmetalpertr

1.6.2022 16:17:44

0
Çok istememe rağmen Star Ocean serisini PS1 ve PS2 zamanında oynayamamıştım. Steam'den Last Hope aldım. Sırada oynamak için bekliyor. Bunu da merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız