Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Oyunu Nintendo Mağazasından Kaldırıldı

 
 
Popüler rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Octopath Traveler, Nintendo mağazasından kaldırıldı. Square Enix ve Acquire tarafından geliştirilen bu yapıma şu anda Nintendo mağazası üzerinden erişilemiyor ve herhangi bir şekilde satın alınamıyor.
 
Oyunun yayın hakları Square Enix'in elinde 
 
 
 
Nintendo eShop üzerinden kaldırılan Octopath Traveler şu anda sadece diğer platformlardan satın aldığınız kodlarla beraber çalışıyor. Gamatsu tarafından bildirildiği üzere oyunun yayın hakları Aralık ayında el değiştirdi. Oyun daha önce Nintendo tarafından yayınlanmıştı ancak yayın hakları şu anda Square Enix’in elinde.
 
Bu değişikliğe rağmen oyun diğer platformlarda ve konsollarda yayınlanmaya devam ediyor. Öte yandan FromSoftware'ın sahibi Kadokawa firması yakın zamanda Octopath Traveler stüdyosu Acquire'ı açıklanmayan bir meblağ karşılığında satın aldı. Tokyo merkezli stüdyo, Square Enix'in popüler rol yapma oyununun yanı sıra Tenchu, Way of the Samurai ve Abiba serilerinin de arkasındaki geliştirici olarak karşımıza çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo
Dragon Age: Dreadwolf'un Bu Yıl Çıkacağı Bildiriliyor The Last of Us Dizisinin 2. Sezonu için Yeni Oyuncular Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız