Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered Duyuruldu

 
 
Square Enix, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, PC (Steam), iOS ve Android için Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered'ı duyurdu. Oyun bu çıkış yapacak.
 
İlk olarak 21 Nisan 2005'te PlayStation 2 için piyasaya sürülen Romancing SaGa: Minstrel Song, Super Nintendo Entertainment System için 28 Ocak 1992'de yayınlanan orijinal Romancing SaGa'nın yeniden düzenlenmiş sürümüdür. Bu yeni Remastered sürümü, yüksek çözünürlüklü grafiklere ek olarak Geliştirilmiş oynanabilirlik ve yeni öğeler dahil olmak üzere birçok geliştirmeyi içerecek.
 
Bir zamanlar Kötü Tanrı Saruin, kardeşi Death ve Schirach ile beraber diğer Tanrılara ve onların ölümlü çocuklarına karşı bir savaş verdi. Tanrı Elore, Kader Taşlarını yarattı ve dünyayı kurtarmak için onları Mirsa'ya verdi. Saruin'i yenmek ve onu mühürlemek için hayatını adadı. Kader Taşları Mardias'ın her tarafına dağıldı.
 
Yüzyıllar sonra bu efsane yavaş yavaş unutuldu. Ancak Saruin'in geri dönüşünün yakın olduğuna dair işaretler ortaya çıktı. Kader Taşları onun dirilişini gerçekten engelleyebilir mi? Eğer öyleyse, şimdi neredeler? 
 
Web sitesine ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Assassin's Creed Origins'e Yeni Nesil Güncelleme Yakında Gelebilir Star Ocean: The Divine Force için Yeni Detaylar Haziran Ayında Paylaşılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız