Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarHawk'ta Uzay Savaşları Başlamak Üzere (Video)

- Beni tanımanıza az kaldı....

    Playstation 3'e özel geliştirilen StarHawk, artık yapım sürecinde son viraja girdi. 11 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak olan oyun, çok özel oynanış dinamikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.
 
    Yapım için yayınlanan tanıtım videolarında ise şu süreçte doğal olarak bir artış söz konusu. Oyun için gözler önüne serilen yeni videolardan birinde ise yapımın hikayesine odaklanılıyor. Uzak gelecekte geçen StarHawk evreninde insan kolonisi Rifter'lar ile mutasyona uğramış ve 'Outcast' adı verilen bir grup savaş içindedir. Her 2 taraf da Rift enerjisini ele geçirmeye çalışıyor. Ana karakterimiz Emmett Graves ise ilk görevde 'White Sands' (Beyaz kumlar) adında bir zamanlar kendi yaşadığı bölge olan ama şimdi Outcast'ler tarafından ele geçirilen bölgeyi istila etmek için gönderiliyor. Graves'in de aynı zamanda 'Outcast'ler gibi mutasyona uğradığını belirtelim.
   
    Enterasan bir konu akışı ve daha önce görülmemiş bir oynanış sistemi sunan StarHawk'ın yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starhawk WarHawk PS3 Sony Lightbox Interactive PSN video hikaye videosu
God of War: Ascension'ın Canlı Sunumu Başladı Battlestar Galactica Online'a 1 Yılda 10M Üye
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhiozy

30.4.2012 19:49:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker Biz xbox sahipleri tabir yerinde ise ''mal gibi kaldık'' son yıllarda ne bir exc ne bir şey anca cod ergenlerine dlc getirin neyse pc ye ağırlık veriyorum bu aralar kafam rahat.
Haklısın

BSC Misafiri

30.4.2012 19:02:58

0
Bu oyun tamamen türkçe çıkacak diyorlar doğrumu acaba ?

BSC Misafiri

30.4.2012 18:58:27

0
Basit gibi geldi :)

op.55 no.1

30.4.2012 18:57:32

0
Biz xbox sahipleri tabir yerinde ise ''mal gibi kaldık'' son yıllarda ne bir exc ne bir şey anca cod ergenlerine dlc getirin neyse pc ye ağırlık veriyorum bu aralar kafam rahat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarHawk
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız