Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarHawk Yapımcısı Zor Günler Geçiriyor


    Multiplayer üzerine kurulu sistemiyle dikkatleri çeken StarHawk, genel anlamda inceleme notları açısından üst seviyede bir izlenim bırakmıştı. Ancak görünene göre StarHawk, bu başarıyı satışlara taşıyamadı. Alınan son raporlara göre StarHawk'ın yapımcısı oldukça zor günler geçiriyor.
 
    Twitter üzerinden "Austin'de LightBox'da çalışan arkadaşlarımla vedalaşacağım. İşten çıkarmaları ve söylentileri bir yana bırakın, neredeyse stüdyonun tamamı Cuma gününden itibaren ayrılacak." sözlerini paylaşan LightBox çalışanı George Broussard'ın bu Tweet'inden sonra resmi açıklama geldi.
 
    Açıklamaya göre LightBox'ın kapıları kapatılmayacak fakat hedefler bir hayli küçülecek. 24 çalışanıyla birlikte yollarını ayıran firma, bundan sonra küçük projelerde yer alacak. Firmanın StarHawk'dan sonraki ilk projesi, iOS tabanlı bir oyun olacak. LightBox ile Sony'nin arasındaki anlaşma bu durumdan sonra ne alemde, onu bilemiyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starhawk WarHawk PS3 Sony Lightbox Interactive PSN
BF3: Aftermath'a Çıkış Tarihi ve Video Geldi "Doom 3: BFG Edition'ı Xbox 360'a Yüklemeyin!"

BSC Misafiri

18.10.2012 14:41:53

0
Starhawk güzel yapılmış bir oyun, PC'deki Savage'i andırıyordu ancak PS3'de PC'deki kontroller kadar rahat kontrollere sahip olmadığı için bence oynanabilirliği düşüktü. Halbuki Savage oyundaki fikirleri baya ileri götürmüş bir oyun Starhawk
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarHawk
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız