Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 3'e Özel Starhawk'ın Çok Oyunculu Özellikleri Sonlandırıldı

 
   LightBox Interactive tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan PlayStation 3'e özel third-person shooter oyunu Starhawk 8 Mayıs 2012'de çıkışını gerçekleştirmişti ve 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle oyunun çok oyunculu özellikleri sonlandırıldı.

   PlayStation Store sayfasında belirtilene göre, hikaye modu ve diğer çevrimdışı içerikler oynanabilir olmaya devam edecek.
 
   "30 Haziran 2018 tarihinden itibaren Starhawk’ın çok oyunculu özellikleri sonlandırılacak ve artık kullanılamayacak; ancak tek oyuncu mücadelesi ve diğer çevrimdışı içerikler oynanabilir olmaya devam edecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlaystationLifeStyle Starhawk WarHawk PS3 Sony Lightbox Interactive PSN
Left 4 Dead Geliştiricisi "Dünya Çapında Bilinen Bir Serinin" Yeni Oyunu Üzerinde Çalışıyor Square Enix Business Division 8 PS4 ve Switch için Aksiyon RPG Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kennnn

2.7.2018 23:12:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: konsoldede bravo sony ,sanada bu yakisir yasasin xbox live</blockquote> 2012 de çıkan bir oyuna 6 yıl online hizmet vermiş. sen online oyun piyasaını fazla takip etmiyorsun sanırım. Bu kadar uzun bir süre, bir oyuna online hizmet veren çok fazla yapımcı yok. Bu kadar da abartmayın.
Sen çok mu takip ediyor oldun şimdi. Gravity Rush 2 online hizmetleri oyuncular karşı çıkmasına rağmen oyunun çıkışından sadece 1,5 yıl sonra yani bu ay kapatılıyor. :) Oyunun sevenleri #DontForgetGravityRush diye bir hashtag altında kampanya dahi başlattı lakin sony tarafından ses yok.

BSC Misafiri

2.7.2018 16:13:28

+3
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede bravo sony ,sanada bu yakisir yasasin xbox live
2012 de çıkan bir oyuna 6 yıl online hizmet vermiş. sen online oyun piyasaını fazla takip etmiyorsun sanırım. Bu kadar uzun bir süre, bir oyuna online hizmet veren çok fazla yapımcı yok. Bu kadar da abartmayın.

Kreuger

2.7.2018 12:06:45

0
bravo sony ,sanada bu yakisir yasasin xbox live
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarHawk
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız