Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarDrone Extreme PS Vita için Yayınlandı

 
     Beatshapers tarafından PS Vita için geliştirilen StarDrone Extreme, Playstation Store'daki yerini aldı. Super Stardust Delta ya rakip olabilecek, hatta sizi ondan daha çok eğlendirecek bir yapım ile karşı karşıya olduğunuzu belirteyim.

     Çeşitli kozmik ortamlarda oynayabileceğiniz toplam 60 aşamadan oluşan StarDrone Extreme, daha önce PS3 için yayınlanmış ve eşi benzeri olmayan fikirlerle sunuluyor. Bir uzay gemisini kullanarak, uzaydaki çeşitli ögeleri toplayabiliyor, üzerimize gelen düşmanları alt edebiliyor ve bölümü sonlandırmak için uzay gemisini park alanına ulaştırmaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken PS Vita'nın eşssiz ön dokunmatik ekranını kullanmamız gerekiyor.

     StarDrone Extreme, PS3 ve PS Vita arasında etkileşim sunuyor. Böylece Cloud (bulut) teknolojisi sayesinde, PS3'te kaydettiğiniz oyuna PS Vita'da devem edebiliyor, yada bunun tam tersi işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

     Oyun PSN Türkiye'de 7.69 TL'ye satışa sunulmuşken, Kuzey Amerika'da 17 Nisan tarihinde Playstation Store üzerinden 3,99 $'a temin edilebilecek. Ayrıca StarDrone Extreme'yi ücretsiz olarak test edebileceğiniz bir demo sürümü de kullanıcılara sunulmuş durumda.

     İşte tanıtım videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ps3 extreme game indir konsol live area oled oyun playstation ps vita psvita sony stardrone vita
Sonic Generations'ın PC Versiyonuna Yeni Bölümler Wipeout 2048 için 1.02 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

13.4.2012 21:50:28

0
Farklı düşünülmüş ve görsel açıdan farklılık yaratmış bir oyun :)

burakcakay

13.4.2012 19:20:54

0
Türkiye Psn gene her zaman oldugu gibi pahalı. 50 Kuruş bile olsa fazla mı fazla. :) Ayıptır arkadaş ya... töbe yarabbi..

defected

13.4.2012 09:41:30

0
zevkli oyun dün oynamıştım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarDrone Extreme
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız