StarDrone Extreme PS Vita için Yayınlandı

Ersin Çakı

 
     Beatshapers tarafından PS Vita için geliştirilen StarDrone Extreme, Playstation Store'daki yerini aldı. Super Stardust Delta ya rakip olabilecek, hatta sizi ondan daha çok eğlendirecek bir yapım ile karşı karşıya olduğunuzu belirteyim.

     Çeşitli kozmik ortamlarda oynayabileceğiniz toplam 60 aşamadan oluşan StarDrone Extreme, daha önce PS3 için yayınlanmış ve eşi benzeri olmayan fikirlerle sunuluyor. Bir uzay gemisini kullanarak, uzaydaki çeşitli ögeleri toplayabiliyor, üzerimize gelen düşmanları alt edebiliyor ve bölümü sonlandırmak için uzay gemisini park alanına ulaştırmaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken PS Vita'nın eşssiz ön dokunmatik ekranını kullanmamız gerekiyor.

     StarDrone Extreme, PS3 ve PS Vita arasında etkileşim sunuyor. Böylece Cloud (bulut) teknolojisi sayesinde, PS3'te kaydettiğiniz oyuna PS Vita'da devem edebiliyor, yada bunun tam tersi işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

     Oyun PSN Türkiye'de 7.69 TL'ye satışa sunulmuşken, Kuzey Amerika'da 17 Nisan tarihinde Playstation Store üzerinden 3,99 $'a temin edilebilecek. Ayrıca StarDrone Extreme'yi ücretsiz olarak test edebileceğiniz bir demo sürümü de kullanıcılara sunulmuş durumda.

     İşte tanıtım videosu