Stalker 2 için sessizlik bozuldu! Kısa bir oyun içi fragman yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir sessizliğe bürünen ve herhangi bir haber çıkmayan STALKER 2: Heart of Chornobyl için kısa bir oynanış/motor içi video yayınlandı. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyunun yayınlanan bu yeni fragmanında karakterimizi bir enerji içeceği içerken görüyoruz. İçeceği içtikten sonra bir anlık kamera sarsılıyor.
 
Stalker 2 için yeni oynanış videosu Xbox etkinliğinde gelebilir
 
 
 
Sorunlu geliştirme sürecine sahip olan kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl şu anda geliştirilmeye devam ediyor. Başlangıçta 2022 yılı içerisinde çıkış yapması planlanan ancak 2023'e ertelenen oyunun bu yıl çıkması hedefleniyor. Ancak açık olmak gerekirsek oyunun 2024 yılına kayması muhtemel.
 
Bildiğiniz üzere GSC GameWorld, Ukrayna merkezli bir ekip. Yaşanan Rusya/Ukrayna savaşı sebebiyle topraklarını terk etmek durumunda kalan ekip STALKER 2: Heart of Chornobyl üzerinde elinden geldiğince çalışmayı sürdürdüklerini bildiriyor. 
 
Öte yandan tahminlere göre Haziran ayında yapılacak olan Xbox Showcase'inde (canlı yayın etkinliği) STALKER 2 için genişletilmiş bir oynanış videosu gelecek. Ancak bu durum sadece tahminden ibaret.
 
Kısa oyun içi fragman