Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten PSP'ye Özel "Lord of Arcana"

 
 
     Capcom'un Monster Hunter serisinin Japonya'da milyonlar satması rakip firmaları da bu yönde adımlar atmaya itiyor. Daha önce Namco Bandai'nin God Eater adlı oyunu  Monster  Hunter'a benzer bir yapıda piyasaya çıkmış ve oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı.
 
     Şimdi sıra Square Enix'e geldi. PSP'ye özel olarak piyasaya çıkacak olan firmanın yeni oyunu Lord of Arcana yine Monster Hunter'dan esinlenerek geliştiriliyor, hatta oyunun sloganında bile Monster Hunter'a gönderme yapılıyor: "Go beyond a hunter, become a slayer!"
 
      Bir süre sonra Japonya'da demosu yayınlanacak olan oyunun ilk video ve ekran görüntülerinde Minotaurus, Goblin Fighter ve Skeleton gibi normal boyutlu düşmanların yanı sıra dev düşmanlarımız Bahamut ve Agni'yi de görüyoruz.

     Grafiksel olarak PSP standartlarına göre başarılı olan oyunda 2 elimizle tutunacağımız kılıçların yanı sıra tek elle tutacaklarımızın da bulunacağı söyleniyor.  Bu kılıçların özelliklerine göre de dövüş stilimizde belirgin farklılıklar olacak.
 
     Monster Hunter serisinin yerini alması zor olsa da Lord of Arcana bu yıl içinde piyasaya çıktığında özellikle Japonya'da ilgi göreceğine eminiz. Oyunun ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lord of Arcana RPG Aksiyon Square Enix PSP
Miyamoto Tamamen Yeni Bir Karakter Yaratacak Kingdom Hearts Re: Coded'dan Yeni Görüntüler

BSC Misafiri

2.7.2010 10:55:49

0
Capcom PS3 için bir monster hunter yapmalı .. Monster Hunter in taklidi bile olamaz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of Arcana
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız