Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto Tamamen Yeni Bir Karakter Yaratacak

 
 
     Tüm zamanların en büyük oyun yapımcısı olarak görülen ve sadece mükemmel oyunları ile değil; aynı zamanda yenilikleriyle de efsane olan Shigeru Miyamoto yeni bir karakter yaratmak istiyor.
 
     En son 2001 yılında çıkan Pikmin'deki Captain Olimar'ı yaratan Miyamoto, bilindiği gibi Zelda ve Mario oyunlarının da yaratıcısı.
 
     Nintendo'yu onsuz düşünemeyeceğimiz ünlü yapımcı, Pikmin 3'ün geliştirilmesinin tamamlanmasının ardından yeni karakterini yaratabilirmiş. Eminiz ki Miyamoto'nun elinde onlarca karakter tasarımı vardır ve geriye sadece bunlardan birisini seçmek kalacaktır.
 
     Şu sıralar 3DS ile ilgili çalışmalarına yoğunlaşan Miyamoto'nun 3D bir Super Mario World oyunu üzerinde çalıştığı yönünde duyumlar da var, ama o bu söylentilere sadece "belki" sözüyle yanıt verdi.
 
     Herkesin (özellikle Nintendo'nun) Shigeru Miyamoto'dan beklentisi yine Mario gibi milyonlar satacak bir oyunun karakterini geliştirmesi. Bu da onun için zor olmasa gerek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii new super mario bros wii Pikmin Miyamoto Yeni Karakter
Portal 2'den İki Yeni Özellik Videosu Square Enix'ten PSP'ye Özel "Lord of Arcana"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. Wii
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız