Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Outriders Satışlarından Memnun

 
 
Square Enix, Outriders'ın performansından oldukça memnun. Konu hakkında yetkili kişi Matsuda, oyunun dijital satış oranının çok yüksek olması ve aktif kullanıcı sayısının da şirket beklentilerini aşması nedeniyle firma için hoş bir sürpriz olduğunu söyledi.
 
Square ayrıca, oyunu Microsoft'un Xbox Game Pass aracılığıyla kullanıma sunma kararının da oldukça işe yaradığını bildirdi.
 
Mayıs ayının ortalarında şirket, Outriders'ın piyasaya çıktığı ilk ayda 3.5 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu bildirdi. Rakam, her biri ortalama 30 saatin üzerinde oynama süresi olan dünya çapındaki oyunculara dayanıyordu
 
Outriders PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Sonraki Outriders Yaması Efsanevi Düşme Oranlarını Artıracak Ratchet & Clank: Rift Apart için Küçük Güncelleme Yayınlandı

Krone

20.6.2021 13:45:43

+2
Game Pass'in etkisi çok büyük olmalı. Artık bundan sonraki oyunları da getirirler belki Final Fantasy ya da Guardians of the Galaxy mesela.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız