Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders'ın Yeni Genişletmesi Worldslayer 30 Haziran'da Geliyor

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders'ın ücretli ve yeni genişletme paketi Worldslayerın 30 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
People Can Fly kreatif direktörü Bartek Kmita bir basın açıklamasında ek paket hakkında şunları söyledi: “Oyuncular Worldslayer deneyimini dibine kadar yaşayacak. Oyuncular, ana hikayeye ek olarak yepyeni bir hikayeyi deneyimleyecek ve bir dizi yeni özelliği keşfedecek. Worldslayer genişletmesi neredeyse yüz yeni efsanevi öğeyi, yeni zorluk seviyesini, tamamen yeni PAX sistemini ve daha fazlasını içerecek. Bunun yanı sıra her şeyden farklı yeni bir oyun sonu sizleri bekliyor." 
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Yeni PlayStation Plus Abonelik Hizmeti 22 Haziran'da Avrupa'ya Geliyor Gearbox Publishing, Aksiyon Ryo Oyunu Relic Hunters Legend'ı Yayınlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

24.4.2022 04:39:44

0
Oyun güzel ama belli bir saatten sonra sıkıyor. İçerik hep aynı. Bölgeye gir, mobları temizle lootunu al çık. Her bölgeden önce cephane kutuları koydukları için savaş olacağını zaten anlıyorsunuz. Özel güç kullanma falan oyunu baya havalı yapıyor. Yoklukta gider

BSC Misafiri

23.4.2022 15:00:16

0
steamdan almıştım oyun gerçekten 20 saat çok efsane vakit geçirtti bana nier replicant ile outrisders 2021in en iyi oyunuydu bence ama oyuna 95 tl verip sadece 5 ,6 saatlik dlc için 220 tl vermek biraz fazla geldi bana paket indirimi felan yapılsaydı 100 tlye düşseydi alırdım aslında ama oyuna sahip olsanda yapılmıyor yinede indirimlerde kesin almayı düşündüğüm bir dlc.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız