Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders için New Horizon Güncellemesi ve Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, ücretsiz Outriders güncellemesi “New Horizon”u ve ücretli genişleme “Worldslayer”ı duyurdu. Ücretsiz güncelleme bugün yayınlandı. Ücretli genişleme paketi Worldslayer ise 2022'de çıkış yapacak.
 
Outriders için devasa ve tamamen ücretsiz "New Horizon" güncellemesi 16 Kasım'da yani bugün oyunculara sunuldu. Yeni güncelleme Dört yeni Keşif Gezisini, tamamen yenilenmiş bir Transmog sistemini, yeni silah görünümlerini, dengelenmiş Sınıfları, Becerileri ve Modları kullanıcılara sunuyor. Bunun yanı sıra birçok genel iyileştirmeyi de bünyesinde barındırıyor. 
 
Öte yandan 2022'de yayınlanacak olan genişleme paketi Outriders: Worldslayer, Enoch'un sırlarını keşfetmeye devam edecek. Daha fazla bilgi ileriki süreçte açıklanacak.
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC (Epic Games Store ve Steam üzerinden) ve Stadia için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Warhammer 40,000: Battlesector, PS4 ve Xbox One'a Geliyor Xbox, Geriye Dönük Uyumlu 70'in üzerinde Yeni Oyun Ekledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız