Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Final Fantasy VII Remake'i Diğer Platformlara Çıkarmayı Planlamıyor

 
Geçtiğimiz günlerde Xbox Almanya Final Fantasy VII Remake'in 3 Mart 2020'de Xbox One'a da geleceğini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış ve bu paylaşımı kısa bir süre içinde kaldırmıştı.

Bugün de Xbox Almanya sosyal medya yöneticilerinden Maxi Graff bir hata olduğunu açıkladı ve Squenix Enix de oyunu PlayStation 4 dışında diğer platformlara çıkarmayı planlamadıklarını belirtti.

Squenix Enix temsilcisi Videogameschronicle sitesine yaptığı açıklamada "Daha önce de duyurulduğu üzere, Final Fantasy VII Remake 3 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkacak. Diğer platformlar için planımız yok." dedi.
 
Yine de bu açıklama sadece 3 Mart 2020 için yapılmış olabilir. Hatırlayacağınız üzere, oyun E3 2015'te duyurulduğunda fragmanın sonunda "İlk PlayStation 4'te oynayın" yazıyordu. Bu yüzden PlayStation 4'ten sonra oyunu diğer platformlarda görme ihtimalimiz halen var. Tabii o zamandan bu yana bir değişiklik olmadıysa.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de çıkan efsanevi rol yapma oyunu Final Fantasy VII'nin gerçek zamanlı ve stratejik komut tabanlı savaş sistemini ile tamamen yeniden yapılmış hali. Hikaye orijinal oyunda olduğu gibi, Cloud Strife adlı paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfediyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
TFT Özel Yayıncı Kapışması Bugün 21:00'da Başlıyor! Sherlock Holmes'un 3. Filmi Bohemian Rhapsody'nin Yönetmeni Tarafından Yönetilecek

vikestas

11.7.2019 21:46:55

0
E3'te gördüğümde ne güzel bilgisayarda oynayabilirim diyordum. Sadece PS4'e çıkıyormuş ya. Yapmayın be.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız