Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Artık PS5 Konsollarında

 
 
SQUARE ENIX Ltd. oyuncuları PlayStation®5 konsolunda ödüllü FINAL FANTASY VII REMAKE'in grafik olarak geliştirilmiş ve genişletilmiş versiyonu FINAL FANTASY® VII REMAKE INTERGRADE'de Midgar şehrini daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemeye davet ediyor. FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, yeni içerikle - FF7R EPISODE INTERmission - eleştirmenlerce beğenilen PS4 sürümünü temel alıyor. Midgar'a sızmak için tehlikeli bir görevde olan Yuffie Kisaragi ve ortağı Sonon Kusakabe'yi takip eden bu yeni bölüm, ustalaşılacak mini oyunlar, savaşılacak düşmanlar, savaş alanına götürülecek yeni bir çağrı ve unutulmaz anları yakalayıp paylaşmak için heyecan verici bir Fotoğraf Modu getiriyor.
 
Fragman
 
 
 
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, en yeni nesil donanımdan yararlanır ve PS5 konsolu için çok sayıda grafik, oyun ve sistem geliştirmesi içerir: 
 
- Beğenilen FINAL FANTASY VII REMAKE hikayesine yeni bir bakış açısı getiren, PS5 konsoluna özel bir macera olan FF7R Episode INTERmission'a erişim
- İyileştirilmiş dokular, ışıklandırma ve arka plan ortamlarıyla kendinizi daha önce hiç olmadığı gibi Midgar şehrine bırakın. Oyuncular iki oyun modu arasında geçiş yapabilir:
- "Grafik Modu", 4K yüksek çözünürlüklü grafiklere öncelik verir*
- "Performans Modu", saniyede 60 kare hızında akıcı harekete öncelik verir
- Tamamen özelleştirilebilir "Fotoğraf Modu" ile oyundaki unutulmaz anlarınızı yakalayın ve paylaşın
- Dokunsal geri bildirim entegrasyonuna sahip DualSense kablosuz kontrol cihazını kullanarak sürükleyici savaşların keyfini çıkarın
- 'Klasik Mod' için yeni zorluk ayarları yeni oynama yolları sağlıyor
- Optimize edilmiş yükleme süreleriyle aksiyona daha hızlı atlayın
 
 
 
PlayStation®4 konsolu için FINAL FANTASY VII REMAKE satın alan oyuncular, bir PS5 konsolunda oynarken, yukarıda ayrıntıları verilen tüm yeni nesil görsel ve oyun geliştirmelerini içeren ücretsiz bir PS5 konsol geliştirme güncellemesini** ücretsiz olarak indirebilir. FF7R EPISODE INTERmission, ücretsiz PS5 konsol geliştirme güncellemesini indirdikten sonra PlayStation®Store'dan bağımsız olarak indirilebilir. PS4'te FINAL FANTASY VII REMAKE'in disk versiyonunun sahipleri, bu dijital yükseltmeden yararlanmak için disk sürücülü bir PS5 konsoluna ihtiyaç duyacaklar. 
 
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE artık yerel ve çevrimiçi satıcılardan ve dijital olarak PlayStation®Store'da Standart Sürüm veya Dijital Deluxe Sürüm olarak mevcuttur. FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE'in Digital Deluxe Sürümü, "Descendant of Shinobi" gibi şarkılar içeren dijital bir mini film müziği ve konsept sanatı ve karakter sayfalarını içeren bir dijital sanat kitabı ile birlikte gelir. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Nintendo eShop'ta Bu Hafta Bethesda, Xbox & Bethesda Games Starfield, Redfall ve Daha Fazlasını Tanıttı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız