Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spacebase Startopia 2021'e Ertelendi

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Realmforge Studios, 23 Ekim'de çıkması planlanan Spacebase Startopia'yı 2021'e erteledi.
 
Oyun, Temmuz ayında düzenlenen kapalı betadaki geri bildirimler sonucu ertelenmişe benziyor. Realmforge Studios tarafından belirtilene göre "Yeni çıkış tarihi bize daha fazla geliştirme süresi tanıyarak oyunu mümkün olan en yüksek kalite seviyesine ulaştırmamıza ve hayranlar ile betayı test eden kullanıcıların yüksek beklentilerini karşılamamızı sağlayacak. Ayrıca bu erteleme, oyunun ilk günden daha fazla platforma ve bölgeye çıkış yapacağı anlamına geliyor." 
 
2021'de Windows PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak.
 
Spacebase Startopia ekonomik simülasyon, imparatorluk kurma ve gerçek zamanlı strateji unsurlarını bir araya getiriyor. 10 görevden oluşan tek oyunculu senaryo modunda amacınız galaksiler arası bir uzay istasyonu oluşturmak ve ardından uzaylı ziyaretçilerinizin istek ve ihtiyaçları ile ilgilenmek, düzenli olarak kâr yapmaya çalışmak ve evrende bilinen en cazip ticaret ve turizm merkezi haline gelmek.

Steam'de standart sürüm %10 indirimle 161,10 TL ve genişletilmiş sürüm 179,10 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spacebase Startopia Kalypso Media Realmforge Studios ekonomik simülasyon imparatorluk kurma ve gerçek zamanlı strateji
Mulan Açılış Hafta Sonunda 33.5 Milyon Dolar Hasılat Elde Etti Square Enix, TGS 2020'de NieR Sunumu Düzenleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spacebase Startopia ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız