Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Metro Serisinin Yeni Oyunu VR Başlıklara Gelecek

 
 
Metro serisi bildiğiniz üzere üçleme ile beraber oluşuyor ve gerçekten de güzel bir aksiyon macera deneyimini bizlere aktarıyor. Hikaye odaklı yapısıyla ve kıyamet sonrası ortamları ile beraber yer aldığımız bu serinin yeni oyunu hakkında şu anda çeşitli söylentiler bulunuyor. Bu söylentiler arasında ise oyunun VR başlıklarına çıkış yapacağı yer alıyor.
 
VR projesi hayranları büyük hayal kırıklığına uğratacak 
 
 
 
Serinin yeni oyununun VR projesi olması elbette hayranları büyük oranda hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü hiç kimse bu oyunun bir VR oyunu olacağını tahmin etmiyordu. Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bazı raporlar, oyunun açık dünya çok oyunculu bir VR yapısını bünyesinde barındıracağını bildiriyor.
 
Diğer taraftan Twitter kullanıcısı Kurakasis, bir sonraki Metro oyununun Metro Awakening adıyla beraber karşımıza çıkacağını iddia ediyor. Çoğu kişi oyunun PSVR 2 başlıklarına çıkış yapacağını belirtse de diğer cihazlara geleceği de söylentiler arasında.
 
Bunun dışında farklı bir Metro oyununun geliştirildiği de iddialar arasında. Bir tarafta VR projesi diğer tarafta ise yeni bir seri oyunu karşımıza çıkması muhtemel.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Metro Edoxus 4A Games Yeni Metro Oyunu Dmitry Glukhovsky
RPG WitchSpring R, PS5 ve Xbox One'a Geliyor 3D RPG Ex Astris, 27 Şubat'ta Mobil için Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2024 17:36:58

0
Sanki daha öncede bir VR projesi yapmışlardı diye hatırlıyorum. spin off olur ana oyun olmaz alyx gibi.

BSC Misafiri

30.1.2024 12:47:09

0
NCK: Apple Vision'dan sonra hiçbir oyun için hiçbir VR aleti alınmaz.

Babblebabble

30.1.2024 12:38:50

0
Alyx cidden efsane ya. Gözlüğü alma sebebim direkt. Yeni sisteme de bahane oldu. Üç kere bitirdim (hiç pc'den silmedim hâlâ yüklü). Steam atölyesinden modlara bak, bildiğin diyaloglu hikayeli baştan sonra yepyeni oyun gibi modlar var içinde. Alyx daha çok oynanır. Diğer VR oyunları böyle "meh" geliyor ondan sonra. Boneworks bile.

BSC Misafiri

30.1.2024 12:36:27

0
Süper haber

sh4dy_081991

30.1.2024 11:37:47

0
Henuz yeni meta quest 3'u satin almisken bu haber uzerine mukemmel oldu vallahi. Half life alyx oynuyorum suan inanilmaz bir tecrube. Bunca yildir oyun oynarim bu tamamen yeni birsey. Metro da bu kalitedr birsey olursa o atmosfer ile direk icine girmek o dunyanin super olurdu. Insallah gercek cikar. Vr a daha fazla half life alyx kalitesinde oyun gelmeli mukemmel bir teknoloji bence. Umarim daha populer bir hale gelir ve hakettigi ilgiyi gorur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro Exodus
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız