Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro Exodus, 6 Milyon Satış Rakamını Aştı

 
 
Embracer Group, Metro Exodus'un tüm platformlarda dünya çapında 6 milyondan fazla sattığını duyurdu. Metro Exodus Şubat 2019'da çıkış yaptı. Oyunun Enhanced Edition sürümü, temel oyun sahiplerine ücretsiz olarak sunuldu. Enhanced Edition, Mart 2021'de yayınlandı ve oyunun grafiklerini önemli ölçüde iyileştirdi. 
 
 
 
Metro Exodus, gelmiş geçmiş en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül savaş ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma-korku unsurları ile birleştiren, 4A Games tarafından yaratılan destansı ve hikâye odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Ölü Moskova'nın yıkıntılarından kaç ve gelmiş geçmiş en büyük Metro macerasında kıyamet sonrası Rusya'da kıtaya yayılan, destansı bir yolculuğa çık.

Geniş ve tekdüze ilerlemeyen bölümlerde Rusya'nın vahşi doğasını keşfet ve Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından ilham alan, ilkbahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın derinliklerine uzanan tam bir yıla yayılmış sürükleyici hikâyeyi takip et.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Metro Edoxus 4A Games Yeni Metro Oyunu Dmitry Glukhovsky
Elden Ring için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Ganryu 2, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.2.2022 11:32:03

+1
bi bu seri kaldı adam gibi fps oyunu olarak. büyük şirketler utansın

MovieClipS

18.2.2022 08:42:56

+1
Son zamanlarda sıkılmadan oynadığım nadir oyunlardan biri. Bazen Epic Games'te güzel indirime giriyor ben 33 TL'ye almıştım. Kesinlikle alın oynayın. Oyun içinde bol bol gönderme var. Dikkatli oynayıp onları da görmenizi tavsiye ederim. Ayrıca oyunu küçükte olsa etkileyecek seçimler yapıyorsunuz bu da ayrı bir hava katıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro Exodus
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız