Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi!

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan ve sanal gerçeklik cihazı olarak karşımıza çıkan PlayStation VR2 için yeni haberler ortaya çıktı. Bloomberg tarafından hazırlanan yeni bir raporda, sanal başlığın üretiminin durdurulduğu ve bu durumun az miktardaki satışlardan kaynaklandığı açıklandı.
 
PlayStation VR2 için birinci taraf oyun desteği oldukça zayıf 
 
 
 
Ortaya çıkan raporla beraber 2023'te piyasaya sürülmesinden bu yana her çeyrekte giderek azalan satış rakamlarına vurgu yapan Bloomberg aynı zamanda cihazın üretiminin tamamen durdurulduğunu açıkladı. Bildiğiniz üzere bu cihaz 550 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan Sony, bugüne kadar kaç adet sattığını henüz resmi olarak açıklamıyor.
 
Araştırma firması IDC tarafından ortaya çıkan bilgilere göre satışların bir hayli yavaşladığı ve Mart 2023'ün sonuna kadar yaklaşık olarak 270.000 adet sattığı belirtiliyor. Sony daha önce sanal başlığın ilk 6 hafta boyunca yaklaşık olarak 600.000 adet sattığını iddia etmişti. Bloomberg'in raporunda IDC, satışların 2023'ün ikinci çeyreğinde 435 bine, üçüncü çeyrekte 343,6 bine ve ardından dördüncü çeyrekte 325,2 bine düştüğünü tahmin ediyor.
 
Sony'nin bu başlık için oyun desteği bir hayli zayıf. Başlık piyasaya sürüldüğünde Horizon: Call of the Mountain'ı ve Gran Turismo 7 için bir VR güncellemesi yayınlandı ve böylece başlıklarda yerini aldı. Ancak bu güncellemelerin haricinde şu ana kadar sadece Firewall Ultra oyunu kullanıcılara sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı Bulmaca Oyunu Fruit Mountain, PC için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

20.3.2024 09:42:14

0
Yapcak birşey yok tutmuyor.İnsanlar ilgi göstermiyor ki gayette normal kimse saatlerini kafasında kocaman bir cihazla geçirmek istemez.İnsanlara hiçbirşekilde hitap etmiyecek bir proje.Üretim insanların ihtiyaçlarını karşılamak için vardır Kimse kafasına kocaman cihaz geçirip eğlenmek istemiyor işte ihtiyaç oluşmadı buna insanlar böyle bir ihtiyaç hissetmiyor demekki.İnsanların ihtiyacı olan tek şey adam akıllı Oyun.Baldurs Gate 3 bunu kanıtladı Elden Ring bunu kanıtladı insanlar sürükleyici Oyun istiyor talep bu.

BSC Misafiri

19.3.2024 11:20:45

0
Elumuze verdiler elumuza verdiler

Babblebabble

19.3.2024 02:50:45

0
Bir Rift S kullanıcısı olarak Meta'nın güzel bir sille yemesini isterdim ama hepsi birbirinden mal. Bu kadar az ve öz kitlesi olan cihazda modele özel oyunu da moda yaptılar. Neyse zaten çok önemi yok da. Ah ah hep dedik zaten gün gelecek exclusivemiş sexclusivemiş hepsi bitecek. Eski mesajlar duruyordur.

BSC Misafiri

18.3.2024 21:24:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Özel oyun olmazsa cihaz ölür pc fanboyların gazına gelip özel oyun olmadan konsol satmaya çalışan sony ps5 ile beraber ikinci bir silleyi yedi. Ps6 neslinde ağır özel oyun politikasına geri dönüş olur istatistik yalan söylemez
VR teknolojisi tüm dünyada niş bir kitleye hitap ediyor, o yüzden dediğinizin bir anlamı kalmıyor. Milyar dolarlık şirket yıllarca süren arge çalışmaları sonucu PC'ye oyun çıkarmaya başladılar. PC kemik kitlesine konsol satamazsınız, oyunlarınızı PC'ye getirmezseniz pek de umurlarında olmaz, PC pastası çok büyük olduğu için PlayStation almayacak oyunculara oyun satarak para kazanıyorlar. Konsol satamıyorsak oyun satarız bakış açısı her zaman kazandırır. Sadık PlayStation kitlesini ilgilendiren bir durum yok, zaten konsol çıktığında koşa koşa almaya gidiyorlar.

BSC Misafiri

18.3.2024 20:27:53

0
Özel oyun olmazsa cihaz ölür pc fanboyların gazına gelip özel oyun olmadan konsol satmaya çalışan sony ps5 ile beraber ikinci bir silleyi yedi. Ps6 neslinde ağır özel oyun politikasına geri dönüş olur istatistik yalan söylemez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız