Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Youtube'dan KoTOR Remake Videolarının Kaldırılmasıyla İlgili Açıklama Yaptı

 
 
Sony, Star Wars: Knights of the Old Republic'in yeniden yapımıyla ilgili sosyal medya gönderilerinin ve videolarının yakın zamanda kaldırılmasına açıklık getirmeye çalıştı. 2021'de duyurulan bu yeniden yapım sürümün içeriklerinin bu kapsamda telif konusu nedeniyle kaldırıldığı belirtildi.
 
Oyunun tanıtım fragmanı ve birçok içeriği kaldırıldı
 
 
 
Gerek Twitter üzerinde gerekse Youtube üzerinde birçok tanıtım içeriğinin silindiğini fark eden oyuncular direkt olarak bu sürümün iptal edildiği konusunu gündeme getirdi. Bu durum hızlı bir şekilde sosyal medyada yayıldı ve Sony bu duruma bir açıklık getirmeye çalıştı. Sony, Knights of the Old Republic'in yeniden yapımıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarının kaldırılmasıyla ilgili olarak, bunun müzik lisanslarının süresinin dolmasından kaynaklandığını iddia eden bir açıklama yayınladı.
 
Bir Sony sözcüsü konuyla alakalı olarak şunları aktardı: "Normal rutin işlerimizin bir parçası olarak paylaşımlarda yer alan lisansların süresi dolduğunda lisanslı müzik içeren içerikleri listeden çıkarıyoruz."
 
KoTOR Remake, geliştirici Aspyr Media ile Lucasfilm Games ve Sony Interactive Entertainment iş birliği kapsamında Eylül 2021'de gerçekleştirilen PlayStation Showcase sunumunda PS5 konsoluna özel olarak duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
25 Milyon Oyuncuya Ulaşan Minecraft Dungeons için Destek Sona Eriyor! Slender: The Arrival için Dev Güncelleme: UE5 Geçişi, Yeni Bölüm ve Dahası!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2023 11:18:09

0
sony,medyayı iyi kullanıyor, hakkında olumsuz imaj bırakacak delilleri ortadan kaldırmanın iyi bir fikir olacağını düşünmüşler demek ki.

aykut291

1.10.2023 20:59:25

0
Çok üzüldüm.Sony nin bombalarından biriydi yalan oldu Kotor 2 benim hayatımda Oynadığım en iyi oyunlar listesindedir.5 defa bitirdim.Tekrar yeniden yapılmasını duyunca heyacanlanmıştım ama artık yalan oldu kesin gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız