Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

25 Milyon Oyuncuya Ulaşan Minecraft Dungeons için Destek Sona Eriyor!

 
 
Mojang tarafından oyunculara sunulan zindan temelli aksiyon rol yapma oyunu Minecraft Dungeons için resmi destek sona erdirildi. Microsoft'un sahibi olduğu stüdyo ve Double Eleven tarafından ortak geliştirilen çok platformlu bu yapım Mayıs 2020'de piyasaya sürüldü.
 
25 milyon oyuncuyla büyük rekor kırıyor
 
 
 
Minecraft evrenine yeni bir bakış açısı getiren Minecraft Dungeons için geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan bir blog yazısında Mojang, 25 milyon tekil oyuncu sayısının aşıldığını ve yeni bir dönüm noktasına ulaşıldığını aktardı. Ayrıca geçen Kasım ayındaki 1.17 güncellemesinin oyunun son yaması olduğu belirtildi.
 
Ekip bu desteğin sona ermesiyle beraber Minecraft evrenindeki deneyimleri keşfetmeye olanak sağlayacak yeni projelere adım atacağını aktardı. Öte yandan Microsoft, bu ay Minecraft'ın Xbox Series X/S sürümünün gelebileceği konusuna ilişkin bir açıklama yaptı ve yeni derecelendirmelerin şu anda herhangi bir resmi karşılığı olmadığını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Minecraft: Dungeons Mojang
EA Sports FC 24 Çıkışıyla Beraber Eleştirilerin Odağı Haline Geldi! Sony, Youtube'dan KoTOR Remake Videolarının Kaldırılmasıyla İlgili Açıklama Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız