Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PS4 ve Vita Paketini Resmi Olarak Onayladı


      Dün Amazon Fransa'da listelenen PlayStation 4 ve PlayStation Vita paketini aktarmıştık. Bu listeleme, her ne kadar resmi bir duyuru gibi görünse de Sony'den herhangi bir açıklama gelmediği için söylentiden öteye gidemiyordu.
 
     Bugün ise Sony'den beklenen açıklama geldi ve PlayStation 4 / Vita Ultimate Player Edition'ın resmi duyurusu yapıldı. Şu an için daha fazla bilgi vermekten kaçınan Sony sözcüsü, paketin hangi bölgelerde satışa sunulacağının hala kesin olmadığını bildirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Yeni Ubisoft Oyunlarında Hollywood Kalitesinde Animasyonlar için Nvidia Teknolojileri Kullanılacak Eski Valve Çalışanı Jason Holtman, Oculus VR'a Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

6.6.2014 14:59:27

0
ps4 400 euro vita kimi yerde 179 euro kimi yerde 169 euro Bu pakete istenen (listenen fiyat) 579 euro. Ben cogu konsolumu bundle aldim. Ornek ps3 slimimi slim ilk ciktiginda 350 euro iken ben uncharted 2 bundle ile 350 euroya almistim. PSP lerimi de xboxlarida aldigim hediye konsolarimi da cogunlukla bundle alirim. Sebep ? cunki bundlelar buyuk oranda karli seceneklerdir. En az 20 yada 30 dolar euro kariniz olur. Bu bundle ile amaclanan sey sizce ne ? bana trol diyen arkadasa sesleniyorum. PS vita satilan magaza da ps4 mu yok yada tam tersi ps4 olan magazada ps vita mi yok ? Nedir beklenen sey ? Beklenen sey su olmali mantiken. PS4 alacak adama psvita yida dusundurmek ? NAsil dusundurusun ki bunu zaten adam hemen bir adim otede sony standinda vita yi da goruyor almak istese ayni fiyata onuda alir ? Yani dusundurmek benim bildigim ve herkesin bildigi sekilde MAKUL bir fiyatla olur. Neyse fazla yazdim cunki zaten anlasilsaydim bastan anlasilirdim, 10 sayfada yazsam marka gozlugunuz her daim yaninizda oldugu icin fark etmeyecek. Ben de bir sony severim ama aptalliga aptallik demek OBjektiflik gerektirir ki bu devirde zor bulunan bir sey malesef.

BlackBeasT

5.6.2014 19:16:20

+1
Beklenen Pack... fiyat olarak cazip olursa neden olmasın, Beklenen çoğu oyun 2015 yılına rötar yapmışken, o zamana kadar Ultimate Player Editionın fiyatıda düşer. Hula hop Tereyağlı ballı ekmek dadunda olar..

BSC Misafiri

5.6.2014 18:38:43

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu paketi alacağıma gider Xbox One+Kinect alırım.


Xbox One+Kinect bir paket değil haberin olsun.Ayrıca şu kutuda da gördüğün gibi "Ultimate Player Edition".Sen bir player olmadığına göre sana Xbox'cığınla iyi eğlenceler.
Microsoft Kinecti kutudan ayırdığını açıkladı sen haberleri takip etmiyorsun sanırım. Bu arada senin benim playerlığımla alıp veremediğin ne? Sony ürünü ve oyunu alıp oynamak istemeyince player olmuyoruz herhalde bak sen

BSC Misafiri

5.6.2014 18:21:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu paketi alacağıma gider Xbox One+Kinect alırım.
Xbox One+Kinect bir paket değil haberin olsun.Ayrıca şu kutuda da gördüğün gibi "Ultimate Player Edition".Sen bir player olmadığına göre sana Xbox'cığınla iyi eğlenceler.

RealArek

5.6.2014 17:38:19

0
Yine saçma yorumlar gelmiş sevmediyseniz yada almıycaksanız bari boşa yorum atmayın.

TLOU

5.6.2014 17:24:30

+3
Troller toplanmış gene konuya Ps4 ve Vita birbirlerine bağlı çalışan iki farklı cihaz...Eğer iyi bir fiyat verilirse kaçırılmayacak bir bundle bence tabii Türkiye'de fiyatın pek uygun olacağını sanmıyorum

BSC Misafiri

5.6.2014 16:52:56

-1
Bu paketi alacağıma gider Xbox One+Kinect alırım.

StrangerLovely

5.6.2014 15:58:24

-1
Elimde Ps4 olmasa ve almaya gitsem yine de inadına almam bu bundle'dan. Adam Ps4 alırken o fırsatla vita'yı da ittiririm demiş herhalde Sony.

Vinewood

5.6.2014 15:41:50

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Pakete bak hizaya gel. Paketin en buyuk artisi bir teknoloji magazasina gidip bana ordan ps4 ile vita ver demek yerine (iki cumle yada iki tane fazla yuklem kullanmak yerine tek yuklem kullanmak) SUNU ver diycek cikacaksiniz. Parasal kar mi ? O da ne ki ? Uzun lafin kisasi uzun zamandir boyle MAL dan bir bundle gormemistim.
Uzun zamandır bu kadar boş konuşan bir TROLL görmemiştim .

Kasatka

5.6.2014 15:15:56

-5
Pakete bak hizaya gel. Paketin en buyuk artisi bir teknoloji magazasina gidip bana ordan ps4 ile vita ver demek yerine (iki cumle yada iki tane fazla yuklem kullanmak yerine tek yuklem kullanmak) SUNU ver diycek cikacaksiniz. Parasal kar mi ? O da ne ki ? Uzun lafin kisasi uzun zamandir boyle MAL dan bir bundle gormemistim.

OldGamers86

5.6.2014 15:13:34

+2
Türkiye'de gene ikisini tek tek satıyormuş gibi fiyat birleştirirler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız