Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Başkan Yardımcısı Masayasu Ito İstifa Ediyor

 
 
Sony Interactive Entertainment'ın başkan yardımcısı Masayasu Ito, 1 Ekim'de istifa edeceğini ve mevcut göreve Lin Tao'nun atanacağını duyurdu. Sony Interactive Entertainment'ın Japonya - Asya ortak geliştirme başkanı Kiichiro Urata da şirket müdürü olarak atanacak. 
 
Ito, Sony Interactive Entertainment için donanım mühendisliğini ve operasyonlarını denetledi. Yıllar içinde PlayStation 5 ve PlayStation VR dahil olmak üzere çeşitli PlayStation donanımlarının planlanmasında önemli bir rol oynadı. Ito, Nisan 2008'den bu yana Sony Interactive Entertainment'ta ve ondan önce de yaklaşık 11 yıl Sony Corporation'da çalıştı.
 
Bloomberg'e göre Ito'nun istifası, emeklilik yaşının gelmesinden kaynaklanıyor. Bu neden şu anda bir temsilci tarafından onaylandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
The Last of Us Part I'in Yeni Videosu 3D Ses ve DualSense Özelliklerini Sergiliyor The Last of Us Part I'de Yer Alan Yerlerin Gerçek Hayattaki Yansımaları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız