Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sons Of The Forest için yeni güncelleme detayları belli oldu

 
 
Endnight Games tarafından oyunculara erken erişim olarak sunulan açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Sons Of The Forest için yeni güncelleme planları belli oldu. Yakın zamanda yapılan soru-cevap etkinliğinde geliştirici ekip çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyuna neler eklemek istediklerini belirtti.
 
Kelvin'e daha fazla yetenek eklenecek
 
 
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyuna yeni güncelleme ile beraber daha fazla seçenek eklenecek. Bu kapsamda oyunda yanımızda dolaşan Kelvin'e daha fazla komut verebilecek artık çeşitli yapılar kurmasını sağlayabileceğiz. İnşa etmenin yanı sıra onarım işlerini de Kelvin'e verebileceğiz. Yani Kelvin ile etkileşimimiz daha fazla olacak diyebiliriz. 
 
Yeni gelecek güncelleme ile beraber oyunda yer alan Virginia üzerinde de değişiklikler olacak. Etrafta dolaşan ve ara ara yanımıza uğrayan kadın karakter Virginia'nın bildiğiniz üzere ikiden fazla kolu ve bacağı bulunuyor. Adaya daha önce düşen ve çeşitli mutasyonlara uğrayan Virginia, artık olaylara daha farklı şekillerde tepkiler verecek ve elimizdeki nesneye göre de hamle yapabilecek.
 
Öte yandan oyuna yakın zamanda yeni düşman türleri eklenecek, inşa etme sisteminde genişleme yapılacak ve daha farklı yamyam türleri dahil edilecek. Bunun yanı sıra yamyamlar oyun içerisinde farklı yapılarla karşılaşabilecek. Ek olarak da gelişmiş bir pişirme sistemi de oyunculara sunulacak.
 
Yeni güncelleme büyük değişiklikleri ve yenilikleri oyuna dahil edecek. Bu kapsamda güncellemenin boyutunun yüksek olacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Sons of the Forest Endnight Games The Forest açık dünya hayatta kalma korku oyunu
Counter-Strike 2 mi geliyor? Anno 1800 bir hafta boyunca ücretsiz olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sons of the Forest
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız