Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smoke and Sacrifice PS4 ve Xbox One için 15 Ocak 2019'da Çıkacak

 
Yayıncı Curve Digital ve geliştirici Solar Sail Games, Smoke and Sacrifice PlayStation 4 ve Xbox One versiyonunun 15 Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için iyileştirilecek.

Smoke and Sacrifice 31 Mayıs 2018 tarihinde Switch ve PC için çıkmıştı.

Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Smoke and Sacrifice, hayatta kalmak için yaşayan ekosistemlerden faydalanmanız gereken, hikaye tarzındaki bir açık dünya RPG’dir. Her karakterin anlatacak bir hikayesi olduğu bu elle çizilmiş güzel ve gotik maceranın büyük açık dünyasında ustalığınızı kullanın, savaşın, hayatta kalın ve keşfedin.
 
Sachi’nin evi, dünyanın buzlu çorak diyarında kalan verimli toprakların küçük bir parçasıdır. Sachi’nin tarım topluluğu, işlevsiz güneşin kayıp ışığının yerini alan ve alev alev yanan Güneş Ağacına bağlılıkları sayesinde işlerini yoluna koymuştur. İlk doğan çocuğunu Güneş Ağacına kurban ettikten sonra Sachi, ruhani iyiliğin aurasının altında karanlık bir sır keşfeder. Gizli yeraltı dünyasında saklı gerçeği keşfedecek mi yoksa onun anaforlu ölümcül dumanı için yok mu olacak?
 
Aleyhine olan şartlar, her adımda meydan okuyan yaratıklar ve yaşamını ve hafızasını çalmak için hazır bekleyen dumana rağmen Sachi oğlunun başına ne geldiğiyle ilgili gerçeği keşfedebilecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Smoke and Sacrifice ryo rpg rol yapma macera hayatta kalma oyun
Kingdom Hearts III PS4 Pro Limitli Sürüm Paketi Kuzey Amerika ve Avrupa için de Duyuruldu Dishonored 2 ve Death of the Outsider'a Yeni Modlar Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Smoke and Sacrifice ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız