Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored 2 ve Death of the Outsider'a Yeni Modlar Eklendi

 
Geliştirici Arkane Studios, Dishonored 2 ve Dishonored: Death of the Outsider için yeni ücretsiz modlar yayınladı. Modlara erişebilmek için tek yapmanız gereken oyunun ana menüsünden Bethesda.net hesabınızla giriş yapmak.
 
Modlardan ilki olan "Mission+" hikayede daha önce tamamladığınız herhangi bir göreve geri dönmenize ve tüm güçleri ve silahları özgürce kullanabilmenizi sağlıyor. İkinci mod "Black and White" ise oyunu yeni bir görsel tarz ile deneyim etmenizi sağlıyor. Bu mod oyunu siyah beyaz yapıyor ancak bir tek kan kırmızı renginde kalmaya devam ediyor. İstediğiniz zaman bu mod ile orijinal renk modu arasında geçiş yapabilirsiniz. 
 
Bu iki yeni moda ek olarak, başlangıçta ön sipariş bonusu olarak sunulan Imperial Assassin's Pack şimdi herkes için ücretsiz oldu. Dreadful Wale'a uğradığınızda tüm bonus eşyaları kabinde duran bir paketin içinde bulabilirsiniz.

Yeni modlar ve ön sipariş bonusu tüm platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
Smoke and Sacrifice PS4 ve Xbox One için 15 Ocak 2019'da Çıkacak Subnautica Epic Games Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız