Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slender: The Arrival'in Ticari Versiyonu Yakında


   Fotoğrafların arkaplanlarında bulunan uzun boylu ve takım elbiseli kişinin Barney Stinson olmadığına bizi bir kez daha inandırmaya gelen Slender: The Arrival ile ilgili yeni bilgiler açığa çıktı.
 
    İlk oyundan farklı olarak tamamen yenilenmiş grafikler sunacak olan yapımda Slender karakterine de yeni bir imaj yaratılacak. Oyun üzerinde çok fazla çalışıldığını belirten geliştirici  Marc Hadley, yapılabilecek en iyi Slender oyununu yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca bir diğer önemli eksik olan uçtan uca oyun deneyimi de, yeni senaryo ile birlikte sağlanıyor olacak.
 
    Yeni oyunun ticari sürümü için tarih veren Hadley, birkaç ay içerisinde ticari sürümüne ulaşabileceğimizin müjdesini verdi. Tam tarihin ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Slender Slender Man Indie free to play pc mac Mark J. Hadley slender the arrival slender 2 slender 2 oynanış videosu slender the arrival the arrival
NFS: Most Wanted'da DX 11 İle %300+ Performans! Valve'a Asya Sektöründen 900m. Dolarlık Talip Var!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemmedagon

27.9.2012 21:35:08

0
Heyecanla bekliyoruz !

Untouchable-TR

27.9.2012 18:26:53

+2
Koskoca firmaların yapamadığını yaptı bu bir avuç kişiler.Helal olsun demekten alamıyor insan kendini.Slender: The Arrival'ı dört gözle bekliyoruz !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slender: The Arrival ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız