Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skybound Games The Walking Dead Final Sezonunu Geliştirmeye Başladı

 
Telltale Games'in kapanmasının ardından The Walking Dead'in final sezonunu tamamlaması için anlaşılan stüdyo Skybound Games, websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte The Walking Dead Final Sezonunun geriye kalan bölümlerini bugün itibarıyla geliştirmeye başladıklarını duyurdu.
 
"Telltale kapılarını kapattıktan sonra, ne yazık ki oyun üzerinde çalışılmadı ve bu nedenle 3. ve 4. bölümlerin çıkış tarihleri ertelendi. Ancak, başlangıçta oyun üzerinde çalışmış yetenekli ve tutkulu ekip üyelerinin büyük bir çoğunluğunun bugün itibarıyla oyunu yeniden geliştirmeye başlamış olduğunu sizlere bildirmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz."
 
1. bölüm "Done Running" 14 Ağustos'ta, 2. bölüm "Suffer the Children" 25 Eylül'de çıkışını gerçekleştirdi. 3. ve 4. bölümlerin ne zaman çıkacağı henüz belli değil.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Sunset Overdrive Yönetmeni Microsoft'un Yeni Stüdyosuna Katıldı Marvel's Spider-Man DLC ‘Turf Wars’ Çıkış Fragmanı, Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.11.2018 15:11:42

0
Zerre umudum yok. Tüm sezon çıksın final yapsın.. Sorarım oynayan arkadaşlarıma, derlerse ki vasatın bir tık üstü. O vakit belki alır oynarım sırf bitirmek için. İlk sezonda onlar değil de biz final yapmalıydık, ne güzel olurdu ne güzel anıları kalırdı bizde.

cemecem21

20.11.2018 13:21:17

+2
Ne olursa olsun bu seri bir sonu hak ediyordu. Ekibin de korunmuş olması güzel ayrıca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız