Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky: Children of the Light'ın Animasyon Projesi Duyuruldu

 
 
Thatgamecompany, Sky: Children of the Light temalı animasyon projesini duyurdu. Animasyon projesinin fragmanı, oyundan aşina olduğunuz manzarayı, florayı ve faunayı sergiliyor. Fragmanla beraber yeni karakterler ortaya çıktı. Thatgamecompany ayrıca çok sayıda yeni projenin yanı sıra oyun içi etkinlik Days of Bloom'u da duyurdu.
 
Etkinlikle beraber duyurulan Sky: Children of the Light Animasyon çalışması için çeşitli fragmanlar yayınlandı. Bu fragmanlar ile Sky: Children of the Light'ın dünyasına ve temasına hızlı bir bakış atıldı. Yıldızlarla dolu gökyüzünün altında oyunculara tanıdık gelecek birçok karakter sergilendi.
 
Animasyon çalışmasının yanı sıra oyunun yeni sezon duyurusu yapıldı. Yeni sezon 11 Nisan'da başlayacak ve oyunculara yeni içerikler sunacak.  
 
Sky: Children of the Light şu anda  Switch için Nintendo eShop, iOS için App Store ve Android için Google Play üzerinden mevcut. 
 
Fragman videoları
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sky: Children of the Light Thatgamecompany iOS Android Switch
Quantum Error için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Dark Souls'tan ilham Alan Alterborn 2023'ün 3. Çeyreğinde PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sky: Children of the Light
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız