Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky: Children of the Light, Switch'e Haziran Sonunda Gelecek

 
 
Flower ve Journey gibi yapımların yaratıcısı olan indie video oyunu geliştiricisi thatgamecompany, Sky: Children of the Light'ın Nintendo Switch versiyonu için yeni bir fragman yayınladı. Lansman fragmanı şu anda YouTube kanalında mevcut. Sky: Children of the Light, dünya çapında 29 Haziran 2021'de Nintendo Switch'te çıkacak.
 
Sky: Children of the Light, iOS cihazlara 2019 yılında çıktı. Android sürümü ise bir yıldan kısa bir süre sonra 2020'de çıktı. thatgamecompany, Sky'ın Switch portunu ilk olarak 2020'de duyurdu. Ancak COVID-19 salgını nedeniyle 2021 yılına kadar ertelendi. 
 
Fragman kısa olmasına rağmen basit görselleri ve orkestra müziğini ön plana çıkarıyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz: 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Sky: Children of the Light Thatgamecompany iOS Android Switch
Resident Evil Code Veronica Fan Remake Demosu indirilebilir NieR Automata ve NieR Replicant ver.1.22474487139…'un Satış Rakamları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sky: Children of the Light
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız