Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skullgirls 2nd Encore 22 Ekim'de Switch'e Geliyor

 
Nintendo eShop üzerindeki listelemeye göre, Skullgirls 2nd Encore 22 Ekim'de Switch için çıkacak.

Daha önce yapılan açıklamada Switch ve Xbox One versiyonunun birlikte çıkış yapacağı açıklanmıştı. Microsoft Store'da Xbox One versiyonu ile ilgili bir listeleme yok fakat aynı gün çıkacaktır diye tahmin ediyoruz. Yayıncı Skybound Games'ten resmi bilgi geldiğinde haberi güncelleyeceğiz.

Skullgirls 2nd Encore şu anda PlayStation 4, PS Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Skullgirls 2nd Encore güzel, hızlı tempolu, iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve oyunculara olağanüstü Karanlık Deco dünyasında acımasız savaşçıların kontrolünü verir. 14 vahşi özgün karakterin her biri eşsiz oyun mekaniği ve bolca kişilik sunar.

Skullgirls 2nd Encore, hayranların beğendiği alışıldık ve rekabete dayalı muhteşem bir dövüş oyunudur. Daimi hayranları, tamamen seslendirilmiş hikaye modunu, kapsamlı oyun öğreticilerini ve ünlü Japon oyun müziği bestekarı Michiru Yamane'nin müziklerini çok sevecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Gensokyo Night Festival Steam'de Erken Erişime Açıldı Cyberpunk 2077'nin Yeni Fan Art'larında Geralt ve Ciri'yi Görüyoruz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız