Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skull & Bones'un Yapımına Birçok Kez Baştan Başlanmış

 
 
Ubisoft'un E3 2017'de duyurduğu açık dünya bir korsan oyunu olan Skull & Bones, duyurulduğundan bu yana neredeyse hiçbir bilgi alınamamıştı ve birkaç kez ertelenmişti. Kotaku çalışanı Jason Schreier ise bu durumun nedenini açıkladı.
 
Skull & Bones, Ubisoft'un dün malı raporlarını paylaştığı toplantıda bir kez daha ertelendi ve 2021 Nisan ayından sonra çıkacağı öğrenildi. Jason Schreier ise bu durumun sebebinin, geliştirme aşamasının birden fazla kez tekrar başlanıldığı için olduğunu söyledi. Jason Schreier'ın Tweet'ine göre oyunun kreatif direktörü 2018 yılında projeyi terk etmiş ve gecikmenin sebebi buymuş. 
 
Bu son ertelenmeden sonra, oyunun iptal edilme ihtimalinin oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Belki de hikaye modu seven oyuncuların istediği gibi oyunu çok oyunculudan tek oyunculu bir oyuna çevirirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skull & Bones Ubisoft korsan oyunu iptal edildi korsancılık oyun ne zaman çıkacak ertelendi
Humankind için İlk Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Mutant Year Zero Geliştiricisi Yeni Taktiksel Strateji Oyunu Corruption 2029'u Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Source

8.2.2020 21:32:49

0
Hikaye tabanlı bir oyun olsa tadından yenmez. :)

-OdATA-

8.2.2020 11:14:38

+3
multiplayer ekibine oynatmışlar geliştirdikleri ilk sürümü oyunda karakterimiz kaptan ya da mürettebat değil gemiymiş. ciddi ciddi gemi olarak oynuyormuşuz. sea of thieves gibi yapmaları lazım en azından gemi olarak nasıl eğlenmesini bekliyorlar oyuncuların.

arnavut_efe

8.2.2020 08:54:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Gereksiz oyun. Tek farkı online olması açın AC Odyssey oynayın aynı şey. Tutması imkansız bu oyunun mutlaka iptal edilmeli.
zaten online oynanmak için alınacak bu oyun ac ne alaka :Dsea of thieves bile aşırı zevk veriyor arkadaşınla oynayınca bunun dahada güzel olacağını umuyorum

YildirimBuyucusu

8.2.2020 04:14:50

+2
Oyunun bir türlü çıkamaması, uzun süre sessiz kalınması ve bu haberle beraber büyüük bir hayal kırıklığı bizi bekliyor. Beklentisi olanların beklentilerini acilen azaltmaları gerekiyor.

Curtius

7.2.2020 22:04:20

+10
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Gereksiz oyun. Tek farkı online olması açın AC Odyssey oynayın aynı şey. Tutması imkansız bu oyunun mutlaka iptal edilmeli.
ben ilettim mesajı yarın iptal ediyorlar

BSC Misafiri

7.2.2020 20:39:03

+1
Sea of Thieves + Assassing Creed Black Flag tarzı bişeye çevireceklerse alır oynarım. Yoksa gereksiz bir oyun olur zaten yapmasınlar hiç.

Philipp_Plein

7.2.2020 20:34:38

+4
Gereksiz oyun. Tek farkı online olması açın AC Odyssey oynayın aynı şey. Tutması imkansız bu oyunun mutlaka iptal edilmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız