Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skull & Bones Yeni Bir Vizyonla Tam Kapasite Geliştiriliyor

 
Skull & Bones kreatif direktörü Elisabeth Pellen, oyunun geliştirme sürecine dair güncellemede bulundu.

Belirtilene göre oyun yeni bir vizyonla birlikte tam kapasite olarak geliştiriliyor ve ekip oyunu uzun yıllar boyunca desteklemeyi planlıyor.

Bugün Ubisoft Forward etkinliği düzenlenecek fakat oyunun bu etkinlikte olmayacağı şimdiden doğrulandı. Oyundan yeni haberler 2021'de.

"Öncelikle, gösterdiğiniz inanılmaz sabırdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Oyundan yeni haberler beklediğinizi biliyoruz ve bu yüzden Skull & Bones'un yeni bir yeni bir vizyonla birlikte tam kapasite olarak geliştirildiğini doğrulamaktan büyük heyecan duyuyorum. Ubisoft Singapur'daki ekibimiz oyunu çıkarmaya ve önümüzdeki uzun yıllar boyunca desteklemeye kararlı. 10 Eylül'de Ubisoft Forward etkinliğinde yer almayacak olsa da oyunu ileride tanıtma planları üzerinde çalışıyoruz. Beklediğinize değecek."

"Birçoğunuz oyunu neden ertelediğimizi merak ediyor. Bunun cevabı ise daha fazla zamana ihtiyacımız var. Skull & Bones için daha büyük şeyler hayal ettik ve bu tutku doğal olarak beraberinde daha büyük zorluklar getirdi."

"Bu zorluklar gerekli ertelemelere sebep oldu ve bazı kritik soruların ele alınması gerekiyordu. Bu sorular: klasik korsan fantezisini nasıl modernize edebiliriz, nasıl daha sürekleyici ve derin bir deneyim sunabiliriz, oyun içinde nasıl daha havalı ve unutulmaz anlar yaratabiliriz. Bu soruların yanıtlaması için daha fazla geliştirme süresine ihtiyacımız olduğu çok açıktı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Skull & Bones Ubisoft
No More Heroes III 2021'e Ertelendi Xbox Series X Kutusu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2020 15:56:20

0
Gayette beklentim var.

BSC Misafiri

10.9.2020 14:10:51

0
Başka bir firma olsa inanırdım ancak kaynak Ubisoft. Şahsen bir beklentim yok, sayısız örnekte hep beraber gördük.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız