Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: Dota Underlords İçin Birkaç Yeni Karakter Yolda

 
Eğer Dota 2'ye aşinaysanız ve Dota Underlords oynuyorsanız, bu yeni oyunda Dota 2'nin birçok karakterinin bulunmadığını çoktan fark etmişsinizdir. Ancak size güzel bir haberimiz var, bu durum yeni bir güncellemeyle değişebilir. 
 
Valve için resmi olmayan bir YouTube kanalına sahip bir veri madencisi olan Tyler McVicker, Underlords'un veri dosyalarını incelerken oyuna bazı yeni güncellemeler geleceğini keşfetmiş. Ortaya çıkan verilere göre oyuna yeni kostümler ve daha da önemlisi Dota 2'den 16 yeni karakter gelecek.
 
Bu karakterler sırasıyla şöyle: Chen, Clinkz, Dark Seer, Dazzle, Earthshaker, Pangolier, Riki, Rubick, Spectre, Storm Spirit, Sven, Undying, Vengeful Spirit, Weaver, ve Zeus. 
 
Tabi bu karakterlerin Underlords'a eklenip eklenmeyeceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. Konuyla ilgili YouTube videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Auto Chess Valve Dota Dota 2 Steam Android iOS sızıntı
Fire Emblem: Three Houses'da Eşcinsel İlişkiler Bulunacak Avengers: Endgame Avatar'ın Gişe Rekorunu Kırmak Üzere

BSC Misafiri

16.7.2019 10:21:36

0
Böyle saçma işlerle uğraş Valve Hl3 portal 3 yapma
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota Underlords
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız