Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avengers: Endgame Avatar'ın Gişe Rekorunu Kırmak Üzere

 
Malumunuz Avengers serisinin sonuna geldik. Ancak yiğit ölür şanı kalır misali serinin son filmi Avengers: Endgame'de şanına yaraşır bir finalle son buluyor. 
 
Avengers: Endgame tüm zamanların gişede en başarılı filmi olmaya çok yakın. Marvel'ın yeni rekorunu kıran film, James Cameron'ın Avatar'ının rekorunu kırmaktan yalnızca 7 milyon dolar kadar uzaklıkta.
 
Gişe raporlarına göre Avengers: Endgame, geçtiğimiz hafta gişede 2.8 milyon dolar daha kazanmış ve toplam tutarı 2.78 milyar dolar seviyesine ulaştırmıştı.
 
Durum Avatar'da ise 7,16 milyon dolar daha önde; hala gişe rekortmeni olan film 2,788 milyar dolar hasılat yapmış. Yani 2009 yılında beyaz perdeye yansıtılan yapım, 10 yıldır rekoru elinde tutuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Avengers Marvel Marvel Cinematic Universe Avengers: Endgame
Sızıntı: Dota Underlords İçin Birkaç Yeni Karakter Yolda Borderlands 3 Çıkışında Çapraz Platform Desteklemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

barkin67

31.7.2019 21:17:08

0
Son durum ne kırıldığı rekor?

BSC Misafiri

17.7.2019 22:46:11

0
Age of ultrondan sonra en kötü avengers filmi

BSC Misafiri

16.7.2019 10:21:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Marvel serilerinde bir bunu takip ediyordum. Son filmde acayip saçmaladılar. Bildiğin “madem öyle oldu hadi zaman makinesi yapalım da her şeyi düzeltelim” kafasındaydı. Marvel ın neredeyse tüm filmleri çocukça temalı, sadece güçlü animasyon ve efektlerden ibaret zaten. Ama nasıl sonlanacağını merak ettim ve izledim. Hayatımda bu kadar saçma olay örgüsü olan film görmedim. Filmde cringe eden dram havasından hiç bahsetmeme gerek yok zaten. Berbattı ya. Ama hayvan gibi para kaldırdılar o ayrı tabi.
Çizgi romanlar baz alınarak bu filmler yapılıyor ve benzer olaylar çizgi romanlarda var. Sonuçta Dark Knight üçlemesi gibi bir film beklememek lazım.

BSC Misafiri

16.7.2019 06:21:53

0
Marvel serilerinde bir bunu takip ediyordum. Son filmde acayip saçmaladılar. Bildiğin “madem öyle oldu hadi zaman makinesi yapalım da her şeyi düzeltelim” kafasındaydı. Marvel ın neredeyse tüm filmleri çocukça temalı, sadece güçlü animasyon ve efektlerden ibaret zaten. Ama nasıl sonlanacağını merak ettim ve izledim. Hayatımda bu kadar saçma olay örgüsü olan film görmedim. Filmde cringe eden dram havasından hiç bahsetmeme gerek yok zaten. Berbattı ya. Ama hayvan gibi para kaldırdılar o ayrı tabi.

Frantic22

16.7.2019 04:47:11

+3
çoluk çocuk filmi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız