Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem: Three Houses'da Eşcinsel İlişkiler Bulunacak

 
Genelde Nintendo konsolu oyuncularına hitap eden bir oyun olduğu için ülkemizde çok da adı sanı duyulmayan Fire Emblem serisinin yeni oyunu, Fire Emblem: Three Houses'ta eşcinsel ilişkiler bulunacak. 
 
Geçtiğimiz haziran ayında bu konuya dair bir sızıntı ortaya çıkmıştı. Nintendo Amerika tarafından doğrulanan sızıntıya göre, eğer oyunda bir kadın kahramanı seçerseniz, diğer kadın karakterler olan Edelgard, Dorothea, Rhea, Mercedes ve Sothis'le romantik temaslarda bulunabilecektiniz. Öte yandan eğer erkek bir karakteri oynarsanız Lindhardt ismindeki başka bir erkek karakterle romantizm dolu dakikalar yaşayabileceksiniz. 
  
Fire Emblem: Three Houses, 26 Temmuz 2019'da Nintendo eShop üzerinde satışa sunulacak. Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Fire Emblem Series Tactical Romance War LGBT+
Gears of War 5'te Sigara ve Diğer Tütün Ürünlerine Yer Verilmeyecek Sızıntı: Dota Underlords İçin Birkaç Yeni Karakter Yolda

BSC Misafiri

16.7.2019 06:22:21

0
gayet normal iki yetişkinin iradesine kalmış zorla olan bir şey yok, tıpkı gerçek hayat gibi:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fire Emblem: Three Houses
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız